• Wat is wimperlifting en wat zijn de voordelen

  2binsite

  Wat is wimperlifting en wat zijn de voordelen

  Wimperlifting blijkt een van de snelst groeiende schoonheidsbehandelingen ter wereld te zijn. Maar wat is wimperlifting precies? Hoe werkt het? En wat zijn de voordelen? Lees verder en we vertellen je alles wat je moet weten!

  Wimperlifting bestaat al langer dan u misschien zo snel zou denken

  Wimperlifting bestaat al langer dan u misschien zo snel zou denken. Het is nauw verwant aan zijn oude variant “Lash Perming”. Tijdens deze behandeling bent u er zeker van dat uw haartjes worden opgetrokken en geaccentueerd tot luxueuze gelift en gekrulde wimpers. Dit is een geweldig alternatief als u iets anders wilt proberen dan wimperextensions.

  Op deze manier wordt wimperlifting Westland uitgevoerd

  Bij deze snelle salonbehandeling wordt de natuurlijke wimper met een in water oplosbare lijm aan een zorgvuldig geselecteerde siliconen mal gehecht. Zorgvuldig zal uw wimpertechnicus uw eigen natuurlijke wimper met een pincet pakken, richting de mal brengen en in hun nieuwe complementaire positie plaatsen. De liftende lotion wordt voorzichtig en voorzichtig op de wimpers aangebracht, waardoor het haar in een nieuwe positie kan worden gelift. Er is een korte inwerktijd nodig voordat de liftende lotion wordt verwijderd en vervangen door een fixerende lotion en u bent na wimperlifting Westland uit is gevoerd klaar om te gaan.

  Ook voor vet bevriezen Westland en definitief ontharen

  Het eindresultaat? Weelderige, langer uitziende, gekrulde wimpers die net zo lang meegaan als uw natuurlijke wimpercyclus, die wel 90 dagen kan duren. Daarnaast hoeft u geen mascara meer te dragen en u kunt gewoon douchen en zwemmen, zonder dat dit de kwaliteit van de behandeling aantast. Maar ook voor vet bevriezen Westland en definitief ontharen bent u in de salon aan het juiste adres.

  https://alegriabodycare.nl/

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.