• Wat is Trespa

  2binsite

  Het is een modern materiaal

  Tegenwoordig maken moderne materialen veel dingen het dagelijks leven gemakkelijker. Zo zijn moderne kunststoffen veel veelzijdiger in hun toepassing dan enkele jaren geleden nog het geval was. Dankzij de modernste productietechnologie zijn tegenwoordig echter ook speciale combinaties mogelijk. Een goed voorbeeld is het materiaal Trespa.

  Wat is Trespa precies

  HPL-platen van Trespa zijn in feite een combinatie van twee verschillende materialen. Aan de ene kant wordt een stabiele kunststof gebruikt aan de boven- en onderkant, terwijl in het midden geperst hout wordt gebruikt. Verder is de naam geen materiaal als zodanig, maar eerder een merknaam

  Welke producten ontstaan bij het gebruik van dit materiaal

  Bovenal kunnen moderne Trespa plaat kleuren worden geproduceerd en gebruikt door de toepassing dit materiaal.

  Deze HPL-platen (High Pressure Laminate) die geleverd worden door Kunststof Forte zijn aan de ene kant relatief zwaar, maar aan de andere kant stabiel en robuust. Desgewenst kunt u de HPL- platen uiteraard in verschillende uitvoeringen en designs verkrijgen bij kunststof Forte. Het aanpassen van de maat van een kunsstof Trespa plaat kleuren is meestal geen grote uitdaging en kan met weinig moeite door uzelf worden gedaan.

  Welke voordelen zijn overtuigend

  Aan de ene kant is het natuurlijk de buitengewone stabiliteit van de HPL-panelen van kunsstof Forte, die een van de grote voordelen is. Door de hoge druk en het dichte oppervlak zijn de platen ongevoelig voor alle andere invloeden, of het nu gaat om weersinvloeden of stoten, doet er niet toe. Maar ook de verwerking en de montage horen bij de belangrijke voordelen, die moeten worden vermeld. Als u de nieuwe HPL panelen zelf wilt plaatsen, heeft u goede mogelijkheden om met vakmanschap de juiste constructie te maken.

  Tegelijkertijd is echter ook de juiste voorbereiding van belang, want de keuze van een geschikte onderconstructie of de keuze van hoogwaardige materialen voor de verwerking maken beslist een groot en duidelijk verschil.

  https://www.kunststofforte.nl/

  Categories: Bedrijven

  Tags: ,

  Comments are currently closed.