• Wasmachine reparatie Amsterdam legt de werking van de trommel uit

  Trommelafdichting bij een droger Reparatie

   

  De trommelafdichtingen bij wasmachine reparatie in Amsterdam of ergens anders worden gebruikt om te voorkomen dat overtollige lucht de droogtrommel binnendringt en fungeren als een kussen tussen de trommel en de voorste en achterste schotten. De trommelafdichtingen zijn gemaakt van een viltachtig materiaal. Als de verzegeling is gescheurd of wordt gedragen, kan kleding vast komen te zitten in de opening wanneer de trommel draait. Dit kan een schrapend of bonzend geluid produceren en de kleding kan ook worden geript en / of zwarte vlekken op hebben. 

   

  De werking van een Venilatorwiel bij een elektrische drogers

   

  Het ventilatorwiel in gas en elektrische drogers wordt gebruikt om de lucht uit de verwarmingskamer, door de trommel en uit de uitlaatopening te trekken. Het ventilatorwiel is normaal gemaakt van kunststof en kan na verloop van tijd verslijten. Het is meestal bevestigd aan het uiteinde van de motor en kan op de as worden geschroefd of op zijn plaats worden gehouden met een klem. Als het ventilatorwiel losraakt, is het symptoom meestal een luide bonkend of brullend geluid. Inspecteer de behuizing op eventuele voorwerpen die op het wiel kunnen slaan en inspecteer de wielnaaf op de plaats waar deze zich op de as van de motor bevindt. Als het versleten is, moet het aanjagerwiel worden vervangen, aldus wasmachine reparatie Amsterdam

  De motor van de droger

  Gas- en elektrische drogers hebben een motor die de blazer en de droogtrommel draait. Een defecte motor kan verschillende geluiden produceren, zoals een ratelend geluid van een losse katrol, een hoog geluidsniveau van een slecht lager of een bus of een zoemend geluid van een slechte wikkeling of een schakelaar op de motor. Mogelijk moet u de trommelriem of het ventilatorwiel verwijderen om de motor te isoleren als de bron voor de ruis.

   De rol van de Baffels

  Baffles of lifters op het binnenoppervlak van de trommel worden gebruikt om de kleding in uw droger te tuimelen. Als een scherm losraakt, kan dit een bonzend of bonzend geluid produceren en uiteindelijk afbreken. Controleer op eventuele losse voorwerpen of metalen voorwerpen die onder de schotten kunnen blijven hangen en een ratelend geluid kunnen veroorzaken. Repareer of vervang losse of beschadigde schotten voordat ze schade aan uw kleding veroorzaken.

   

  https://witgoed-reparatie.net

  Categories: Electronica en Computers

  Comments are currently closed.