• Waarom speeddaten Den Haag een goed

  De gemeente Den Haag heeft rond de 545.000 inwoners. Kijken we naar de leeftijdsopbouw dan zien we de volgende aantallen:

  –        0 tot 15 jaar ruim 92.000;

  –        15 tot 25 jaar ruim 66.000;

  –        25 tot 45 jaar ruim 162.000;

  –        45 tot 65 jaar ruim 139.000;

  –        65 jaar en ouder ruim 78.000.

  In totaal is bijna 57% ongehuwd. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat deze mensen geen relatie hebben, maar het aantal singles kan toch zeker geschat worden op ruim 83.000 (22% van de volwassenen). Op die mensen richt Search4love zich met haar speeddate avonden, events en diners.

  Den Haag is niet de enige stad. Je kunt je op dit moment ook aanmelden voor speeddaten Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Breda en Amsterdam. Binnenkort komen daar de volgende steden bij: Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer. De opzet is als volgt. De vrouwen krijgen allemaal een eigen tafeltje toegewezen. De mannen krijgen te horen bij welke dame ze starten en wat de route is die ze vervolgens afleggen. Voor iedere speeddate staat 4 minuten. Er zal steeds een begin- en eindsignaal klinken, dus die tijd hoef je zelf niet in de gaten te houden. Op je persoonlijke speeddate kaart vul je in of je echt iets in die ander ziet. Is er een wederzijdse klik? Dat noemen we een match. Alle matches worden aan het einde van de avond bekendgemaakt. Waar en wanneer de vervolgdate is, mogen jullie zelf bepalen.

  Een paar interessante cijfers tot slot naar aanleiding van recent onderzoek. Gemiddeld genomen wil een man na het speeddaten 5 vrouwen beter leren kennen. Een vrouw is wat voorzichtiger, zij houdt het op 2 mannen. Deze resultaten gelden voor bijeenkomsten van 20 speeddates per persoon. Combineren we deze uitkomsten dat kunnen we het volgende concluderen. Als je als vrouw ‘ja’ zegt tegen je date, dan is er een kans van 50% dat hij ook ‘ja’ zal zeggen. Als je als man aangeeft dat er een match is, heb je 20% kans dat dit wederzijds is.

  https://www.search4love.nl

  Categories: Relatie

  Tags: ,

  Comments are currently closed.