• Waarom rauwe cacao gezond is

   

  Rauwe Cacao

  Rauwe cacao wordt voor heel wat producten gebruikt. De bekendste is toch wel chocolade. Cacao is namelijk de grondstof voor chocola en zonder cacao kun je dan ook geen chocolade maken. Echter wordt cacao voor heel wat meer producten gebruikt en onder andere ook voor je geliefde warme chocolademelk.

   

  Superfood Rauwe Cacao

  Rauwe Cacao is tevens een superfood. Cacao is rauw wanneer deze niet eerst verhit is. Cacao wordt in productieprocessen vrijwel altijd verhit, daarom is rauwe cacao een product op zichzelf. Je kunt het tegenwoordig overal wel krijgen, zowel online als in de grotere supermarkt.

   

  Waarom Rauwe Cacao gezond is

  Raw cacao helpt tegen hart problemen en gaat zelfs kanker tegen. Dat zijn nogal wat beweringen natuurlijk. De actieve stoffen die deze ziekten tegen gaan en cacao eigen is, zijn Epicatechine en Catechine.

  Je kunt er gewicht door verliezen. Dit moet niet heel letterlijk genomen worden. Je valt namelijk niet af door rauwe cacao te consumeren. Echter heeft het geen invloed op je cholesterol, en daarom kun je de cacao gewoon eten wanneer je aan het afvallen/diëten bent.

  Rauwe cacaopoeder verlaagd je bloeddruk en cholesterol. Echter moet je de cacao dan wel iedere dag in grote mate consumeren.

   

  Meer weten?

  Breng dan een bezoekje aan:

  rauwecacao.com

   

   

  http://www.rauwecacao.com

  Categories: Gezondheid

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.