• Waarom pure chocolade zorgt voor een boost qua intimiteit

  Waarom is chocola zo populair

  Vrouwen onder elkaar delen een gezamenlijk geheim; ze hebben waarschijnlijk allemaal ergens in hun huis een hamstervoorraad chocola liggen. Deze chocola is alleen voor hun bedoeld, en ze zullen er alles aan doen om dit niet met hun partner of kinderen te moeten delen. Chocola is razend populair, en dat heeft een reden. Chocola is namelijk het ultieme troostvoer bij uitstek wanneer je vermoeid van een lange drukke dag op je werk met de kinderen bent bezig geweest. Daarnaast is chocola een lustopwekkend middel. Het wekt bepaalde gevoelens bij je op waardoor jij je weer beter voelt in je leven. Deze endorfine die door chocola wordt opgewekt geeft jou het ultieme geluksgevoel. Chocola mag dan ook gerust onder de afdeling stimulerende middelen worden beschouwd.

  Is chocolade goed voor je liefdesleven?

  Vrouwen bespreken onderling ook wel eens dat het lijkt of pure chocolade zorgt dat je een boost in je liefdesleven ervaart. Dit is ook waar; de endorfine die vrijkomt in je lichaam na het eten van pure chocola neemt intieme remmingen weg; je voelt je op en top vrouw en je ervaart die verliefdheid op het eerste gezicht wanneer je met je partner samen bent. Helaas heeft chocola wel een negatieve bijwerking; je wordt er dik van. Daarom is er nu een nieuw product in de serie lustopwekkers; Choco Stimula XL.

  De werkzame stoffen van cacao zitten erin, maar de suikers en vetten waar je dik van wordt zijn eruit gelaten. Op die manier is chocola een heel natuurlijk lustopwekkend middel wat al menige relatie heeft gered en wat oprecht zorgt voor een boost in je intieme leven. Chocolade snoepen was nog nooit zo verantwoord; dat advies mag je ook aan je vriendinnen doorgeven.

  http://chocostimulaxl.nl

  Categories: Eten en drinken

  Tags: ,

  Comments are currently closed.