• Waarom Een Aquadeck zwembad aanleggen?

  Dat zwembadlamellen zoveel voordelen meebrengt weet je waarschijnlijk wel, maar waarom zou je nu een Aquadeck  aanschaffen?  In dit artikel gaan we je proberen te overtuigen waarom jij nu toch beter een Aquadeck afdekking gaat installeren.  Voor meer informatie kan u zeker eens op de site: lamellenafdekkingen.nl langsgaan. Zij bieden  het product maar ook de installatie ervan aan. Indien u ook een overzicht wilt krijgt van alternatieve zwembadlamellen kan u ook hier eens rondkijken. Bij meer vragen kan u ook eens langsgaan bij de fysieke winkel van het bedrijf, dan kun ook de verschillende stoffen voelen en kijken wat u het meeste aanstaat qua design en welke de meeste voordelen meebrengt.

  Als eerste voordeel van Aquadeck is dat zorgt voor een besparing van water omdat het de verdamping van je water tegengaat in de warme maanden. Hierdoor zal u zo weinig mogelijk  water verlies dus bespaart u ook veel extra kosten. Daarbij zorgt het er ook voor dat je veel energie bespaard. Aquadeck zorgt voor een isolerend wateroppervlakte zodat je water langer en vroeger warm blijft en is.  Bij bijvoorbeeld binnenzwembaden zal het een grote inpakt hebben, het zal ervoor zorg dat je veel minder gas en elektriciteit verbruiken zal. 

  Ook kan u aquadeck laten installeren met  solar. Dit zal de warmte opnemen  en gaat u zwembad ook nog eens verwarmen waardoor je nog meer energie zal besparen.  Ook voor de veiligheid van je kinderen kan aquadeck een surplus zijn want deze afdekking kan ongeveer 80kilo dragen. Een kind kan hier dus gemakkelijk oplopen waardoor ze niet in het water zullen vallen of dat de bedekking schade zal oplopen.  Wat natuurlijk ook mooi meegenomen is, is dat je zwembad er luxueus  uitziet, met de huidige dakbedekking zien ze er strak en modern uit waarbij ze zeker bij jou huis passen. 

  http://www.lamellenafdekkingen.nl/

  Categories: Woning en Tuin

  Tags: ,

  Comments are currently closed.