2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Waar is een slotenmaker in gespecialiseerd?

De naam zegt het natuurlijk al. Een slotenmaker repareert sloten. Wanneer je niet meer in je woning kunt, omdat je jezelf hebt buitengesloten of je sleutels kwijt bent, kan een slotenmaker jouw slot vervangen of juist repareren. Maar wist je dat een slotenmaker in meer werkzaamheden gespecialiseerd is? In deze blog vertellen we je wat een slotenmaker in Gulpen nog meer voor jou kan betekenen.

De activiteiten van een slotenmaker

Een slotenmaker is gespecialiseerd in alles op het gebied van sluit- en hangwerk. Daar hoort ook diefstal of inbraak bij. Een slotenmaker kan je dus niet alleen ondersteunen met het vervangen of maken van een slot dat kapot is. Dat je niet wilt dat iemand inbreekt in jouw woning, is niet meer dan logisch. Een slotenmaker in Gulpen kan jou helpen om jouw woning veiliger te maken tegen inbrekers.

Goede slotenmaker in Gulpen vinden

In Gulpen kun je ook goede slotenmakers vinden. Via het internet kun je veel goede slotenmakers in jouw buurt vinden. Meestal zijn ze binnen een halfuur bij je aanwezig. Er zijn veel slotenmakers met een 24 uursservice, ook in het weekend. Wil jij direct in contact komen met een slotenmaker in Gulpen? Ga dan snel achter jouw computer of mobiel, typ slotenmaker Gulpen in en bel direct het spoednummer of laat je gegevens bij hun achter.

Eén tot drie sterren SKG-keurmerk sloten

Des te meer aantal sterren een slot met het SKG-keurmerk heeft, des te groter de kans dat het een vertragende functie heeft tijdens een inbraak. Hoe meer tijd een inbreker nodig heeft om sloten open te breken, des te groter de kans is dat de inbraak door jijzelf of je buren wordt opgemerkt. Een SKG-keurmerk kan ervoor zorgen dat de politie op tijd wordt ingeschakeld en er geen spullen worden gestolen. Weet dat het uitsluiten van een inbraak in een woning erg moeilijk is. Je kunt kiezen voor SKG sloten van één tot drie sterren.

Anti inbraakstrip laten aanleggen

Een effectieve manier om extra beveiliging te hebben op de ramen en deuren van jouw woning, is door een inbraakstrip aan te laten leggen door een slotenmaker in Gulpen. De anti inbraakstrip zorgt ervoor dat gereedschap van de inbreker niet tussen de deur of ramen kan worden gestoken. Wij leggen jou uit hoe een anti inbraakstrip werkt. Het bestaat uit twee op de deur/het raam en kozijnen geplaatste metalen, die in elkaar worden gehaakt. Wanneer je strippen van een anti inbraakstrip in elkaar haakt, voorkom je dat een inbreker met een schroevendraaier of breekijzer kan inbreken. Een anti inbraakstrip maakt het flipperen, ofwel het wegduwen van de dagschoot met behulp van een pas, ook onmogelijk. Wist je dat een slotenmaker in Gulpen een anti inbraakstrip kan aanbrengen?

Slotenmakers in Gulpen

Het dorpje Gulpen in het zuiden van Limburg is met haar prachtige omgeving een gewenste locatie voor toeristen. Het dorp had in 2019 al bijna 4000 inwoners. Volgens inbraakstatistieken zijn er in Gulpen van 2013 tot 2020 ongeveer 95 pogingen tot inbraak en inbraken geweest. Ben jij op zoek naar een goede slotenmaker in Gulpen? Neem dan contact op met Ger Rongen, Slotenspecialist in heel Limburg.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-gulpen/

Gerelateerde artikelen

Huur ambulance

Opslagruimte Veenendaal gezocht

De aankoopmakelaar van Rotterdam