• Vuurtafel, Tafelhaard inbouw op gas, de ideale terrasverwarmer

  Meer sfeer met een vuurtafel

  Een vuurtafel zorgt voor veel gezelligheid en staat zeer fraai op het terras, gezelligheid rondom het vuur aan de tafel gaat zeker lukken met deze inbouwhaard op gas. Met deze tafelhaard haalt u echt een eyecatcher in huis.

  Ideaal in de Horeca

  In de horeca op het terras zal dit zeker sfeerverhogend werken en kan men s’avonds langer blijven loungen. Deze tafelgashaard zorgt voor sfeer en warmte in de serre, tuin of terras. Zeker ook heel leuk bij de strandtent, loungetent of op een evenement.

  Werking op Propaan of Butaan

  De tafelhaard werkt op propaan of butaan en is simpel aan te steken en veilig in gebruik. Het is ultiem genieten van het vlammenspel wat deze inbouw gashaard afgeeft. Bovendien zorgt het voor meer rust, dus heerlijk relaxen en ontspannen lukt wel met deze tafelhaard.

  Deze Kratki vuurtafel van europese komaf is voorzien van de huidige normen en keuren waaronder CE-Markering en EN13240:2011, het materiaal bestaat uit stevig staal.

  Heeft u altijd zo’n tafel met vuur willen hebben? Bestel vandaag nog om u voor te bereiden voor het seizoen. WarmteshopEU heeft een aantal inbouwgashaarden voor uw tafel in het assortiment.

  Onze webshop is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen www.warmteshop.eu

   

  https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/buitenkachel/

  Categories: Horeca

  Tags: , , , , ,

  Comments are currently closed.