2Binsite Artikel Website
Image default
Horeca

Vuurtafel, Tafelhaard met hout de ideale terrasverwarmer

Meer sfeer met een vuurtafel

Een vuurtafel zorgt voor veel gezelligheid en staat zeer fraai op het terras, gezelligheid rondom het vuur aan de tafel gaat zeker lukken met deze inbouwhaard op gas. Met deze tafelhaard haalt u echt een eyecatcher in huis.

Ideaal in de Horeca

In de horeca op het terras zal dit zeker sfeerverhogend werken en kan men s’avonds langer blijven loungen. Deze tafelhaard zorgt voor sfeer en warmte in de serre, tuin of terras. Zeker ook heel leuk bij de strandtent, loungetent of op een evenement.

Werking op hout

De tafelhaard werkt op hout en is simpel aan te steken en veilig in gebruik. Het is ultiem genieten van het vlammenspel wat deze inbouw gashaard afgeeft. Bovendien zorgt het voor meer rust, dus heerlijk relaxen en ontspannen lukt wel met deze tafelhaard.

Deze Kratki vuurtafel van europese komaf is voorzien van de huidige normen en keuren waaronder CE-Markering en EN13240:2011, het materiaal bestaat uit stevig staal.

Heeft u altijd zo’n tafel met vuur willen hebben? Bestel vandaag nog om u voor te bereiden voor het seizoen. WarmteshopEU heeft een aantal inbouwgashaarden voor uw tafel in het assortiment.

Onze webshop is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen www.warmteshop.eu

https://warmteshop.eu/product/vidaxl-vuurschaal-mozaiek-68-cm-keramiek-terracottakleurig/

Gerelateerde artikelen

Zorg dat je elektrische apparaten langer mee gaan

Laat je helpen door de catering in Drachten

Leuk feest feest organiseren? Tover iedere locatie om tot een echt café