2Binsite Artikel Website
Image default
Management

Voorbeeld van een ondernemingsplan voor de entrepreneur

Heeft u voor uw richting een ondernemingsplan voorbeeld nodig om te bekijken hoe deze is opgebouwd? Wij laten op onze website een daadwerkelijk geschreven plan zien voor een van onze relaties. Onze plannen zijn tailored made, niet alleen het marktonderzoek, of de SWOT-analyse maar werkelijk elk onderdeel is geschreven naar uw concept tot en met het financiele hoofdstuk. Onze plannen zijn dus voor u customized zoals het hoort.

Vertrouw op onze expertise

U kunt zodoende met dit bedrijfsplan een verzoek voorleggen voor een krediet bij uw bank of investeerdersrelatie. Ook makelaars vragen bij een startende onderneming welke korter dan 3 jaar bestaat om een business plan. Vertrouw op ons, wij nemen al het werk uit handen en leveren een werkelijk uitstekend rapport op met analyses en financien.

Ook als u nog met vragen zit bij de eigenaar van het pand of de kredietverstrekker helpen wij u graag. Wij hebben hier jarenlange ervaring in weten dus waar starters tegen aan lopen in de onderhandelingen, denk bijvoorbeeld aan de borg, minimale looptijd, push en retain factoren en andere bepalingen. Tevens zijn er meer provisies geldend dan enkel de afsluitprovisie of de rente, laat ons u adviseren bij de offerte.

Helder en overtuigend

Op het web zijn er meerdere standaard voorbeeld ondernemingsplannen beschikbaar maar deze zijn vaak te beperkt en niet alles omvattend en de lay-out laat ook te wensen over. Een plan hoort te overtuigen.Wat ons speciaal maakt is academisch onderzoek naar uw concept en dit krachtig visueel te vertalen in een sterk plan.

De aspecten van ons bedrijfsplan met de prijzen hebben wij op onze site vermeld. We factureren niet per uur maar vragen een vast tarief. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u middelen apart houden voor de aanloopkosten.

Wij adviseren ook waar u gefinancierd kunt geraken met uw specifieke concept zoals bij de 5 grootbanken, Business Angels, kleinere investeerders en crowdfunders.

Neem een kijkje op onze site en bel ons meteen voor een goede start als ondernemer.

https://www.ondernemingsplan-voorbeeld.nl

Gerelateerde artikelen

VoIP onbeperkt bellen en vast telefoonnummer aanvragen

Wat kan een Channel Manager voor jouw hotel of B&B betekenen?

Maak het jezelf makkelijker met Shiftbase