• Voorbeeld Aanmaning

  2binsite

  Voorbeeld Aanmaning: bent u opzoek naar een voorbeeld voor een aanmaning, dan helpen wij u graag verder. U kunt gebruik maken van een reeds opgestelde voorbeeldbrief van een aanmaning, of zelf de brief opstellen.

  Voorbeeld Aanmaning

  Op de website van het Incasso Advocatenkantoor E-Legal Incasso Advocaten treft u de belangrijkste informatie welke nodig is voor het opstellen van een Voorbeeld Aanmaning. Daarnaast kunt u er een voorbeeldbrief voor de aanmaning downloaden. Wilt u zelf een aanmaningsbrief opstellen, dan houdt u rekening met de volgende onderdelen:

  • U stelt een Aanmaningsbrief op wanneer u reeds een betalingsherinnering naar de betreffende debiteur hebt verzonden, waarop vervolgens geen betaling heeft plaats gevonden.
  • De Aanmaningsbrief mag dwingend van toon zijn. U stelt dat de debiteur bijvoorbeeld uiterlijk enkele dagen tot een week de tijd heeft de betaling naar u over te maken.
  • Vermeld ook de gevolgen van het in gebreke blijven: U schakelt een Incasso Advocaat in (wat voor u kosteloos kan gebeuren op ‘No Cure No Pay’ basis).
  http://www.e-legal-incasso-advocaten.nl/

  Categories: Financieel

  Tags: ,

  Comments are currently closed.