• VoIP onbeperkt bellen en vast telefoonnummer aanvragen

  2binsite

  Overal en altijd beschikbaar zijn voor uw klanten

  Altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en omzet draaien, wij zorgen daar voor.

  VoIPStarr staat bekend om zijn goedkope beltarieven en vele mogelijkheden. U verkrijgt een uitgebreide keuze voor een vast telefoonnummer en een flexibel systeem. Hiermee zijn wij een van de beste VoIP telefonie aanbieders. Onze vakkundige medewerkers staan dag en nacht voor u klaar en wij hanteren een zeer veilig netwerkstructuur om u pure kwaliteit en verbinding te kunnen bieden.

  Het voordeel van VoIP is voornamelijk kostenbesparing. Bellen via VoIP is namelijk goedkoper dan bellen met traditionele telefonie. Met VoIP telefonie bent u overal en altijd bereikbaar zolang u een werkende internetverbinding heeft.

  Bij VoIPStarr heeft u ook de keuze om een VoIP telefoon te leasen of om gebruik te maken van onze gratis app.

  Ook bieden wij virtuele telefooncentrales.

  Uw eigen Telefooncentrale

  Wij werken voornamelijk met de 3CX Telefooncentrale. Deze is in Europa de best presterende software telefooncentrale die er is. Het systeem heeft zeer veel prijzen in de wacht gesleept door de gunstige prijsstelling en het enorme aantal functies.

  Interessant omdat de prijsstelling gebaseerd is op het aantal beschikbare lijnen en niet op het aantal toestellen die aangesloten worden. Laat dit ons voor u verzorgen. De 3CX telefooncentrale heeft daarnaast een zeer gebruikersvriendelijk beheersysteem, waarin u als Windows gebruiker zich snel thuis zal voelen. Anno 2020 bent u het beste af met deze centrale.

  En ook op uw smartphone

  Een geweldig idee: alles bedienbaar op uw mobiel, wij zorgen daar voor. De telefooncentrale, doorschakelen naar mobiel etc., alles kunt u bedienen vanaf uw Androidtoestel of IPhone. Wij stellen bijna alles voor u in. Uw zaak wordt zodoende meer beheersbaar en u krijgt een professionele uitstraling.

  Verdien ook meer omzet en bel ons voor de mogelijkheden.

  https://voipstarr.nl

  Categories: Management

  Tags: , , , ,

  Comments are currently closed.