• Vliesgevels: een originele en betaalbare manier om je gevel aan te pakken

  Ben je wel te vinden voor de strakke, moderne look van glas? Dan moet je zeker de mogelijkheden van een vliesgevel eens bekijken. Heel wat kantoorgebouwen beschikken over een glasgevel, maar ook particulieren beginnen er meer en meer de voordelen van in te zien.

  Vooral architecten zijn fan van vliesgevels in moderne constructies

  De prijs van een vliesgevel valt in principe goed mee, omdat het een constructie is die geen andere zaken moeten dragen. Glas en aluminium zijn meestal de belangrijkste bestanddelen van een glasgevel. Bovendien ogen vliesgevels strak en zijn de meeste architecten wild van deze oplossing. Deze vliesgevels isoleren ook uitstekend, wat in deze tijden van klimaatverandering superbelangrijk is. Je verkleint met een aluminium vliesgevel je ecologische voetafdruk en draagt zo je steentje bij.

  Een vliesgevel zorgt voor daglicht in huis

  Een ander niet te onderschatten voordeel van een vliesgevel is zeker en vast het feit dat daglicht vrij spel heeft in je woning. Een glazen of aluminium gordijngevel laat heel veel licht door, waardoor je minder moet verwarmen en je steeds beschikt over enorm veel licht. Vliesgevels zijn bovendien ontzettend duurzaam en zelfs passiefhuizen worden er veelvuldig mee uitgerust. De strakke profielen zorgen bovendien altijd voor een gevel die uiterst modern oogt.

  Peeters nv, de specialist in gordijngevels

  Uiteraard zijn er heel wat bedrijven die een vliesgevel kunnen plaatsen, maar bij Peeters nv zijn ze er al jaren in thuis. Zij hebben al ontelbare projecten succesvol aangepakt en coördineren alles van A tot Z. De prijs van een gordijngevel valt het reuze mee, maar hun voornaamste troef is dat ze je bijstaan van opmeting, over productie tot plaatsing. Zo weet je meteen bij welke partij je terecht moet met al je vragen over je nieuwe gevel.

  https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel

  Categories: Verbouwen

  Tags: ,

  Comments are currently closed.