• Vliegenbestrijding in Horecagelegenheden

   

  Vliegenbestrijding algemeen

   

  Vliegenbestrijding is het bestrijden van vliegen en muggen. Uiteraard niet zonder reden en alleen omdat u of uw klanten er overlast aan ondervinden. Gelukkig zijn er vele goede vliegenvangers te verkrijgen die helpen bij het bestrijden van deze vervelende insecten. Vliegen komen vaak alleen veelvuldig in de zomermaanden voor. Helaas hebben horecagelegenheden, bedrijven, slagerijen, bakkerijen enzovoort er het hele jaar last van.

   

  Vliegenbestrijding met Vliegenvangers

   

  Vliegen zijn uitermate goed te bestrijden met vliegenvangers. Voor iedere locatie of gelegenheid is er wel een geschikte vliegenvanger te vinden. Hieronder meer.

  Vliegenvangers voor horecagelegenheden: voor horecagelegenheden raden wij vliegenlampen en vliegenvangers met kleefplaat aan. Deze werken zeer efficiëntie, zijn in de meeste gevallen voorzien van een goed discreet design zodat op het eerste oog niet direct waar te nemen is dat het een vliegenvanger betreft. Hoe groter de ruimte, hoe duurder de vliegenvanger. Dat is een helaas een feit waar we niet onderuit kunnen. Kleine barista’s, slagerijen, lunchcafés etc. Kunnen een kleine of een vliegenvanger van middelgroot formaat aanschaffen. Deze zal voldoen en de vliegen goed bestrijden. Wilt u het hele restaurant voorzien? Kies dan voor enkele vliegenlampen en bekijk wat het bereik daarvan is. Vaak heb je er dan enkele nodig.

  Kakkerlakken en Pissebedden bestrijden

  Wanneer je last hebt van kakkerlakken en pissebedden dan is dat absoluut geen pretje. Gelukkig kun je middels 123ongedierteshop eenvoudig van deze plagen afkomen.

   

   

  http://www.antivliegenshop.nl/

  Categories: Zakelijk

  Tags: , , , ,

  Comments are currently closed.