• Viswinkel in Scheveningen

  Zoekt u de beste viswinkel van Scheveningen? Zoek maar niet verder, want net naast de visafslag kunt u kakelverse vis kopen! Roeleveld Vis staan zes dagen per week voor u open. Wij hebben een overzichtelijke versafdeling met een breed aanbod aan (dag)verse vis.

  Wij verkopen in onze viswinkel onder andere verse vis die we zelf inkopen en ambachtelijk schoonmaken zodat we onze goede kwaliteit kunnen waarborgen. In onze viswinkel in de haven van Scheveningen serveren wij de vis ook als heerlijk gebakken vis, huisgerookte vis en bieden we visschotels aan.

  Er is voldoende keuze in onze viswinkel en omdat we in Scheveningen aan de haven zitten kunnen we heerlijke vis aanbieden die betaalbaar is.

  Wilt u direct genieten van een visje, dan bent u van harte welkom in onze sfeervolle eetgelegenheid. Onze eetgelegenheid heeft de uitstraling van een visrestaurant en is gelegen in de haven van Scheveningen.

  U heeft bij ons keuze uit diverse gebakken vis, rijkelijk belegde broodjes vis of vissalades uit eigen huis. De gebakken vis als kibbelingen, lekkerbek of overheerlijke tong serveren wij ook als schotel met frites en salade.

  Kortom in onze viswinkel en eetgelegenheid in de haven van Scheveningen bent u als visliefhebber op de juiste plek. Tot snel!

  http://www.roeleveldvis.nl/visverkoop/

  Categories: Eten en drinken

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.