• Vier het bij het restaurant in Bergen op Zoom

  Wilt u uw verjaardag vieren op een gezellige plek? Of zoekt u een bijzondere plek om uw bruiloft te houden? Of heeft u iets anders te vieren? Restaurant La Pucelle helpt u hier graag bij. U heeft de mogelijkheid om uw feest te vieren in verschillende kamers. Zowel de aankleding als de catering wordt helemaal verzorgd door het restaurant. Of u nu een eenvoudig feest wilt geven of er een uitgebreide viering van wilt maken, in beide gevallen wordt er rekening gehouden met uw budget. U zorgt voor de gasten, het restaurant in Bergen op Zoom regelt de rest!

  De meest overheerlijke gerechten bij een restaurant in Bergen op Zoom

  Dineren bij La Pucelle is eten met heerlijke verse producten. Dat geldt zeker ook voor de kruiden, die worden gekweekt in de moestuin, in de historische Markiezenhof. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gewerkt met producten uit de streek. Wilt u lekker eten? Dan bent u voor zowel lunch als diner bij dit restaurant aan het juiste adres. De menukaart wisselt minimaal vier keer per jaar, zodat u een seizoensgebonden gerecht op uw bord krijgt. Tijdens het gerecht lekker genieten van een drankje? Dit restaurant in Bergen op Zoom heeft een uitgebreide bier- en wijnkaart. De medewerkers van het restaurant adviseren u graag over welke drank het best bij uw gerecht past.Bijzonder vergaderen bij het restaurant in Bergen op Zoom

  U kunt ook vergaderen bij het restaurant in Bergen op Zoom. Dat is pas bijzonder vergaderen! De vergaderarrangementen bieden u de mogelijkheid om een of meerdere dagdelen te vergaderen of trainingen te geven. Bij restaurant La Pucelle wordt uw presentatie of vergadering tot in de puntjes verzorgd. U geeft uw wensen door en het restaurant zorgt voor een offerte op maat. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. U kiest uit een 4-, 8- en 12-uurs vergaderarrangement. U maakt altijd gebruik van de wifi en tijdens de vergadering kunt u onbeperkt koffie en thee pakken. Ook water, zoetigheden en fruit op tafel behoren tot het arrangement.

   

  Categories: Eten en drinken

  Tags:

  Comments are currently closed.