2Binsite Artikel Website
Image default
Vervoer en transport

Taxi Vlijmen

Taxi Vlijmen 

Voor al uw vervoer van en naar vlijmen. Ook naar luchthavens / Airport vanuit vlijmen en omgeving. Wij bieden ook groepsvervoer in de regio. Met comfortabele taxibusje geschikt voor groepsvervoer. Onze taxicentrale Vlijmen is al jaren een vertouwd adres in de wijdeomgeving van Vlijmen. Wij hebben 24 uur perdag een medewerker op de centrale die u op een juiste manier te woord kan staan.

Wij als Taxibedrijf Vlijmen staan bekend als een modern taxibedrijf en maken gebruik van luxe1s en taxibusjes. Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid, spreken ABN en vreemde talen. Bij Taxi Vlijmen zien wij graag tevreden klanten terug. Wilt u een taxi reserveren dan kan dat heel gemakelijk per mail of direct een taxi op Tel nr: (073) 444 44 44.

Taxi Vlijmen is de straattaxi dienst van Taxi Service Vlijmen. U kunt gebruik maken van deze dienst door. Ons aan te houden op straat of door een telefonische reservering. De straattaxi dienst van Taxi Vlijmen rijdt 24 uur per dag in de regio Vlijmen. Ook voor vervoer vanuit Vlijmen voordelig naar luchthavens bent u aan de juiste adres.

Wij bieden alle soorten taxivervoer in de regio groepsvervoer, zakelijk vervoer, bob taxi, straattaxi, Airport transfer. Taxicentrale Vlijmen werkt met modern apparatuur en jonge luxe auto`s en taxibusjes geschikt om uitstekend taxivervoer mee te verichten. Wij zijn de centrale waar u naar op zoek bent! Snel een taxi nodig? Dan belt u onze centrale nr wij zullen van u een klein 20 minuten vragen om ter plaatse te zijn.

http://www.taxiservicedenbosch.nl/taxi-vlijmen