• Verklaring van erfrecht

  Hebt u een verklaring van erfrecht nodig? Dan bent u op deze website aan het goede adres. Om een verklaring van erfrecht te krijgen dient er een hoop papierwerk te worden ingevuld en dat is niet mis. Dit kunt u dan ook altijd het beste uit handen geven aan een gespecialiseerd bedrijf zodat u binnen een week een verklaring van erfrecht in handen hebt waarmee u het huis van uw overleden familielid mee kunt eigenen om het vervolgens te kunnen verkopen of te verhuren. Of wellicht wilt u er zelf in gaan wonen. Hoe u het ook wendt of keert, dit soort tijden zijn altijd vreselijk lastig. Men kampt met de rouw van een overleden familielid en heeft zeker niet de behoefte om allerlei dingen te regelen. Toch kan het maar beter zo snel mogelijk afgehandeld worden. Voor het krijgen van een verklaring van erfrecht is een notaris nodig en daar komen wij om de hoek kijken. Wij van notariskantoorhof.nl hebben de kennis om snel een verklaring van erfrecht voor u op te stellen in deze moeilijke tijden. We zullen u hier nauwelijks mee lastig vallen tenzij u natuurlijk graag een oogje in het zeil houdt. Iedereen reageert immers weer op een andere manier. Bij ons maakt het absoluut niet uit, wij zijn van alle markten thuis op het gebied van de verklaring van erfrecht. Zo kunt u zich bezig houden met andere praktische zaken zoals het regelen van de uitvaart. Daar komt nog heel wat bij kijken en het is dan ook te hopen dat de overledene het een en ander in het voren geregeld heeft. Anders wordt het een zware tijd en moet er bijvoorbeeld besloten worden of het een crematie of begrafenis moet worden. Dat zijn zaken die u liever niet regelt en daarom is het van belang dat elk persoon dit tijdig heeft vastgelegd in bijvoorbeeld een testament. Ook dat kunt u bij ons naast de aanvraag van een verklaring van erfrecht komen regelen.

  Voor een verklaring van erfrecht komt u bij notariskantoor Hof

  Ons kantoor is gevestigd in Vriezenveen. Daar kunt u altijd langskomen als u hier in de buurt komt. Tijdens kantooruren zijn wij geopend en het praat wellicht wat prettiger als u ons in het echt kunt zien en ontmoeten. Een verklaring van erfrecht hebben wij zo voor u op tafel liggen. Mocht u wat verder weg komen en valt het u allemaal erg zwaar? Dan kunnen we ook bij u langskomen. Onze notaris draait hier zijn handen niet voor om en is in een mum van tijd bij u thuis of bij het huis van de overledene om de verklaring van erfrecht te regelen. Voor de aanvraag van een verklaring van erfrecht zijn een aantal dingen nodig.

  • Het overlijdensbewijs van de vorige bewoner of bewoonster.
  • Het trouwboekje. Dit is natuurlijk niet noodzakelijk als beide partners overleden zijn of wanneer er geen sprake is van een gehuwd stel.
  • De adresgegevens van de erfgenamen zodat we eventueel contact kunnen opnemen met andere erfgenamen. Dat is zeker handig wanneer er onvrede heerst tussen familieleden. Helaas treedt dit maar vaak genoeg op.

  We hebben tevens deze adresgegevens nodig omdat we uitsluitend een verklaring van erfrecht verlenen aan familieleden die gerechtmatigd erfgenaam zijn. We zullen hiervoor onder andere de Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens en het Centraal Testamenten Register raadplegen zodat we een goed beeld krijgen van de situatie. Dan is het vervolgens voor ons een peulenschil om een verklaring van erfrecht op te stellen. De kosten die hieraan verbonden zijn vallen reuze mee. U wilt immers geen dief zijn van uw eigen portemonnee en wij maken geen misbruik van uw huidige situatie. We informeren alle nabestaanden om er achter te komen of iedereen akkoord gaat en dan stellen we de verklaring van erfrecht op. Voor ons is dat een erg eenvoudig karwei en we doen dit altijd vol goede moed.

  Neemt u gerust eens contact op met de notaris

  Hebt u nog vragen over de verklaring van erfrecht? Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Zoals we al zeiden kunt u voor de aanvraag van een verklaring van erfrecht langskomen bij ons bezoekadres in Vriezenveen. Maar een e-mail of een brief sturen kan ook zeker. Bent u meer een beller? Gebruik dan het vermelde telefoonnummer. Wij zitten dag en nacht klaar om u te helpen met de verklaring van erfrecht. Binnen kantooruren kunt u langskomen, geheel vrijblijvend. En dan maken we een offerte op samen met u. Het is dan wel van belang dat u bovengenoemde gegevens mee neemt heeft het echt haast en wilt u daarom buiten kantooruren afspreken? Bel of mail ons dan zo snel mogelijk om te kijken wat we precies voor u kunnen beteken en of de tijd kunnen vinden om snel af te spreken. Maar wees niet ongerust, wij laten niemand in de kou staan en willen iedereen zo snel mogelijk van dienst zijn. Niet alleen kunt u bij ons aankloppen van een verklaring van erfrecht. Een notaris heeft vele functies en taken. Overige diensten die wij voor u wellicht kunnen doen zijn onder andere:

  • huis & hypotheek
  • samenwonen
  • huwelijk
  • echtscheiding
  • mediation of bemiddelingen
  • testament opmaak
  • voorzorgsvolmacht
  • estate planning
  • overlijden en het nalatenschap waaronder deze verklaring van erfrecht
  • B.V. en Stichting/Vereniging oprichten
  • agrarische hulp zoals de aanvraag van subsidies
  • bewindvoering, curatele en administratie

  U leest het, een hele waslijst aan diensten. Bezoek onze website voor meer informatie.

  http://www.notariskantoorhof.nl/verklaring-van-erfrecht.html

  Categories: Financieel

  Tags:

  Comments are currently closed.