• Verkeersregelaar worden en een cursus volgen?

  2binsite

  Wilt u verkeersregelaar worden? Het verkeer regelen vereist vakmanschap en de juiste kennis. Wij kunnen in Nederland nooit genoeg verkeersregelaars hebben. Wilt u graag verkeersregelaar worden? Opleiding Verkeersregelaar helpt u verder.

  Verkeersregelaar in Amsterdam

  Als verkeersregelaar in Amsterdam maakt u veel dingen mee; geen dag is hetzelfde! Verkeersregelaars zijn betrokken bij wegwerkzaamheden, op festivals, bij bijzondere trasporten en braderieën. Sinds 2009 is een onderscheid gemaakt tussen een beroepsverkeersregelaar en een evenementenverkeersregelaar. De beroepsverkeersregelaar is opgeleid en tevens bevoegd om het verkeer te regelen in diverse situaties. Een evenementenverkeersregelaar mag dit niet doen. Bij Opleiding Verkeersregelaar wordt u een volwaardige beroepsverkeersregelaar in Amsterdam en bent u in staat om zelfstandig in deze drukke stad te acteren.

  Verkeersregelaar in Groningen

  Woont u in de omgeving Groningen en wilt u een cursus verkeersregelaar volgen? Word dan verkeersregelaar in Groningen. Vooral in de grote steden is altijd veel vraag naar kundige verkeersregelaars. Ook in Groningen bieden wij een uitgebreide opleiding aan om verkeersregelaar te worden. U leert in levensechte situaties hoe u dient op te treden in het verkeer.

  Onze cursus verkeersregelaar

  Bij Opleiding Verkeersregelaar bieden wij een uitgebreide cursus verkeersregelaar aan. Uzelf laten opleiden tot verkeersregelaar is hartstikke leuk en leerzaam. Onze cursus verkeersregelaar bestaat uit meerdere onderdelen, waaronder een theoretisch gedeelte en de praktijk. Onze praktijklessen verzorgen wij veelal op de openbare weg, waardoor u in realistische situaties terecht komt. Na het afronden van de praktijk, bent u klaargestoomd voor het examen. Met een slagingspercentage van 99% bent u verzekerd van een succesvolle afloop.

  Samen verkeersregelaar worden? Bij aanmeldingen van grotere groepen ontvangt u aantrekkelijke kortingen, waarmee u honderden euro’s bespaart! Raadpleeg onze website voor de actuele tarieven en kortingen.

  Na de cursus verkeersregelaar

  Wanneer u de cursus verkeersregelaar succesvol heeft afgerond, ontvangt u uw diploma. Gefeliciteerd; het feest kan beginnen! Met een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en met behulp van een verklaring van uw werkgever, kunt u een landelijke verkeersregelaarspas aanvragen. Zo kunt u overal en altijd worden ingezet.

  Verkeersregelaar worden: start met uw cursus!

  Wilt u graag verkeersregelaar worden en wilt u een professionele cursus volgen? Neem dan contact met ons op! Stap voor stap begeleiden wij u door de cursus en zorgen wij ervoor dat u uw verkeersregelaarsdiploma in no-time behaalt. Verkeersregelaar worden is niet alleen leerzaam, maar ook leuk. Raadpleeg onze website voor meer informatie en schrijf u in!

  https://www.opleidingverkeersregelaar.nl/

  Categories: Bedrijven

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.