• Vergroot uw woonoppervlakte door een dakkapel te kopen

  Wanneer u het woonoppervlak van uw huis wilt vergroten, is het aan te raden om een dakkapel te kopen. Wordt uw huis te krap, omdat er gezinsuitbreiding op komst is? Dan kunt u door een dakraam te kopen uw zolder omtoveren tot een extra slaapkamer. Dat is een stuk goedkoper dan een nieuw huis zoeken, nietwaar? Waar u terecht kunt voor een goede dakkapel? BASkapel heeft verschillende dealers door heel Nederland waar u alle opties van dichtbij in de showroom kunt bekijken. Kunt u meteen aan het deskundige personeel om advies vragen. Daarnaast heeft u bij hen keuze uit verschillende uitvoeringen van het dakraam.

  Maak van uw zolder een extra kamer door een dakraam te kopen

  Kent u het ook? Een zolder die vol ligt met spullen die u nooit of nauwelijks gebruikt? Sommige spullen zijn zelfs nog nooit gebruikt na een verhuizing en liggen daar sindsdien te verstoffen. Zonde van de ruimte! Door een dakkapel van BASkapel te kopen, maakt u van uw zolder een extra kamer. Handig voor als er logees langskomen of als hobbykamer. Daarnaast werkt het kopen en plaatsen van een dakraam of dakkapel ook nog eens waarde verhogend voor uw woning. En waarom zou u dan kiezen voor BASkapel? Omdat deze meteen goed geïsoleerd zijn waardoor u ook nog eens op de energierekening bespaart.

  Een prefab dakkapel kopen: snel geplaatst en staat als een huis!

  Weet u wat een prefab dakkapel is? En wat u hier aan heeft? Prefab houdt in dat u een bouwwerk, in dit geval een dakraam of dakkapel van hoge kwaliteit, kunt kopen dat vrijwel in zijn geheel in de fabriek in elkaar wordt gezet. Ok, en dan? Nou, omdat er geen losse onderdelen van heinde en verre besteld hoeven te worden, zijn prefab producten een stuk goedkoper! Een tweede voordeel is dat de dakkapel in zijn geheel op het dak gemonteerd kan worden. Een stuk sneller dan alles op het dak op moeten bouwen! Goedkoper én sneller, dat zijn toch voordelen die u niet laat liggen? Kijk voor uw nieuwe prefab producten bij een van de dealers van BASkapel.

  Categories: Verbouwen

  Tags: ,

  Comments are currently closed.