2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Veilig de piste op met een skihelm

Een skihelm met vizier voor uw wintersportvakantie kopen

Een skihelm met vizier beschermt uw hoofd tegen vallen op de piste. Nu is het echter wel belangrijk dat u eerst alles weet over de nieuwste helmtechnologie, van magnetische gespen tot BOA-fit-systemen tot MIPS. U wilt immers de juiste keuze maken en er zeker van zijn dat u niet krijgt te maken met een miskoop. Als u een crash hebt, is het immers een erg goed idee om uw helm goed na te laten kijken voordat u hem weer gebruikt.

Een skihelm met vizier met een een stevige buitenschaal

Een skihelm met vizier heeft een stevige buitenschaal. Deze is meestal gemaakt van een sterk, duurzaam, vormbaar plastic genaamd ABS. Wist u dat dit hetzelfde materiaal is als Lego van gemaakt is? Ook heeft de helm een aparte schokabsorberende schuimkern. Sommige helmen hebben een in-mold constructie, met schuimkern en schaal aan elkaar gesmolten. Het voordeel van deze modellen is dat het gewicht wordt verminderd en de helm hierdoor lichter aanvoelt als u deze vastmaakt.

Een skihelm met vizier verkleint de impact van een klap

U doet er graag natuurlijk alles aan om veilig van de skilift tot aan de grond te komen. Echter zit een ongeluk in een klein hoekje, of dat nu een stuk ijs op de piste is of een andere vakantieganger die de kunst van het wintersport nog niet onder de knie heeft. Een skihelm met vizier verkleint de impact van een klap.

De skihelm met vizier is compleet met een kinband

Een skihelm met vizier is voorzien van een kinband. Pas deze aan voor een nauwsluitende pasvorm. Een te losse helm blijft namelijk niet zitten of beschermt niet goed als u valt. Een zachte hoes of fleece over de riem voorkomt schuren van de kin.

https://www.via2shop.nl/

Gerelateerde artikelen

Dé koerier in Rotterdam – Jayden Logistics

kinderdagverblijf Zandvoort

Makelaar in Haarlem genaamd Huizenstede!