• Van dressuurletters tot een complete piste, hier kan het!

  Heeft u alleen dressuurletters nodig, of moet er nog meer gebeuren voordat u een concours kunt organiseren? Kijk samen met de experts van Heritage Products en kies de producten en diensten die u nodig heeft. Daarnaast maakt u hier ook gebruik van een groot aanbod aan verschillende dressuurletters voor wisselende pistes. U kunt kiezen uit letters voor het aanleggen van een kegelpiste of een piste met een hoge omheining. Wilt u liever een permanente piste aanleggen op uw manege? Ook dan heeft Heritage Products wat u nodig heeft. Wilt u liever eerst weten wat u betaalt voor deze producten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Heritage Products is ook tot uw dienst als u op zoek bent naar springbalken voor een springparcours.

  Verschillende sets met dressuurletters verkrijgbaar bij de expert

  De dressuurletters op de piste zijn de houvast van iedere ruiter. Zonder duidelijk zichtbare letters loopt een wedstrijd al snel vast. Bij Heritage Products vindt u alles voor de paardensport. Van dressuurletters voor verschillende pistes, tot officiële springbalken voor een springparcours. U bestelt de producten van Heritage Products via een officiële dealer bij u in de buurt. Dat is lekker makkelijk omdat u voor nieuwe producten nooit lang hoeft te wachten op een levering. Alle producten voldoen overigens aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

  Voor een mooi parcours gebruikt u goede springbalken

  Een parcours dat geschikt is voor (inter)nationale springwedstrijden heeft duurzame springbalken nodig. U wilt geen risico lopen! Niet alleen qua veiligheid, maar ook omdat het er gewoon een stuk netter uitziet. Springen blijft natuurlijk een toeschouwerssport, nietwaar? Bestel uw springbalken bij Heritage Products, u zult er geen spijt van krijgen! Naast de balken zelf krijgt u ook al het andere dat u nodig heeft, zoals kunststof hanghekken, onderhekken en planken meegeleverd. Deze heeft u nodig om een hindernis compleet te maken. De springbalken zijn zo vervaardigd dat u ze ook in kunt zetten tijdens officiële wedstrijden. Bij Heritage Products vindt u ook alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van een dressuurpiste, inclusief de benodigde dressuurletters.

  Categories: Sport

  Tags: ,

  Comments are currently closed.