2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Vakantiepark Overijssel

Vakantiepark Overijssel is het beste park dat er in deze provincie is. Dat kunnen wij volmondig zeggen want wij komen er al jaren en we hebben daarnaast vele andere parken bezocht. Niet om kwaad te spreken want ook zij doen zeker hun best. Het is meer dat we bij vakantiepark Overijssel ons het beste op ons gemak voelen. En dat is belangrijk want wanneer wij op vakantie gaan, dan willen we ons totaal geen zorgen maken. We zorgen er dan ook altijd voor dat we genoeg spullen bij ons hebben zoals kleding en voedsel zodat we eenmaal aangekomen bij vakantiepark Overijssel, ons niet meer druk hoeven te maken over vergeten artikelen. Er is in Ommen altijd wel een supermarkt te vinden dus om eten zitten we verder niet verlegen. Overigens kan je ook prima uit eten in dit gezellige plaatsje aan de Vecht, een van de grootste riviertjes in deze prachtige provincie. Wij wonen zelf in Flevoland en dat is een wat saaie provincie. We bezoeken vakantiepark Overijssel veelvuldig, vooral in de krokus- en herfstvakantie want onze kinderen hebben hier veel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt en hun gezinnen komen ook vaak terug tijdens deze periodes. In de zomer gaan we meestal wat verder van huis maar tijdens deze vakanties zijn we aldus te vinden bij het vakantiepark Overijssel. Vakantiepark Overijssel is overigens niet de echte naam van dit bungalowparadijs. Dat is: de Wilde Roos. Het park bestaat al maar liefst twaalf jaar en het is te vinden op een wijds landgoed genaamd: de Lindenbergh. Het is zeker erg populair dus als je op zoek bent naar een reservering bij dit vakantiepark Overijssel, dan kan je hier niet snel genoeg aan beginnen. Voor dat je het weet zijn alle bungalows volgeboekt en dat zou toch zonde zijn. We willen je namelijk erg graag leren kennen. De eigenaars, Wim en Harriët Weitkamp zijn enorm vriendelijk en bij hen is de klant, in dit geval de bezoekers, nog echt de koning. Aandacht en klantvriendelijkheid staan dan ook hoog in het vaandel bij vakantiepark Overijssel en dat heeft hen tot dusver twee Zoover awards opgeleverd.

Kom snel naar vakantiepark Overijssel

Er is altijd wel iets te doen of te vieren bij vakantiepark Overijssel. Je verveelt je geen moment want dit echtpaar zorgt er wel voor dat er voldoende activiteiten in en rondom vakantiepark Overijssel aanwezig zijn zodat er voor jong en oud wat valt te beleven. Uiteraard hoef je niet op het terrein te blijven. Naast het vakantiepark Overijssel ligt een prachtig bos waar je fijn kunt gaan wandelen, hardlopen of mountainbiken. En wat te denken van de mooie meanderende en kronkelende rivier de Vecht? Een rondvaart is mogelijk maar het is nog veel leuker om er op te gaan kanoën of te kajakken. Een eigen vlot bouwen en een eindje varen behoort ook zeker tot mogelijkheden. Dat doen wij weleens met het hele gezin en dan vliegt de tijd voorbij. Maar als je niet zo houdt van al die bezigheden dan kan je ook eens een kijkje nemen in Ommen zelf. Er zijn winkels genoeg en als het nog niet genoeg is, dan kan je naar Zwolle, Deventer, Hardenberg of richting Twente want daar bevinden zich ook nog grote steden die het bezoeken meer dan waard zijn. Zo is er bij vakantiepark Overijssel altijd wel iets dat je kunt gaan plannen voor de dag erna. Wij vragen de medewerkers graag om advies want zij zijn van alle markten thuis en weten precies waar de leuke plekjes zijn. Op hun website kan je zelfs een blog lezen over de dingen die ze te doen hebben en daarnaast over allerlei nieuwtjes. Op het terrein van het vakantiepark Overijssel bevindt zich trouwens ook een winkel. Daar kan je leuke cadeautjes kopen van het vakantiepark Overijssel om mee te nemen naar je vrienden en je familie. Dat is nog eens een leuk idee als je iemand wilt verrassen.

Reserveer op tijd want vol is vol

Het is een drukte van jewelste bij vakantiepark Overijssel maar toch heb je nooit last van je buren. Je beschikt namelijk over een groot eigen terrein waar je heerlijk in de zon kunt zitten en waar je kinderen kunnen spelen en sporten. Neem eens een barbecue mee voor een lekkere buitenmaaltijd. Er gaat toch niets boven koken in de buitenlucht? Vakantiepark Overijssel biedt diverse arrangementen aan voor diegenen die helemaal in de watten willen worden gelegd. Het zal je bij een dergelijk arrangement aan niets ontbreken. Je kunt trouwens uit de volgende opties een keuze maken:

  • Voel Je Thuis
  • Warm Welkom
  • Pareltjes van het Vechtdal
  • Sauna en Wellness
  • Culinair Genieten
  • High Tea
  • Historisch Ommen
  • Historisch Dedemsvaart

Wil je weten wat deze arrangementen precies inhouden? Dan raden wij aan om snel eens te gaan kijken op hun eigen website: dewilderoos.nl. Daar vind je alle informatie over deze arrangementen en daarnaast alle informatie die je nodig hebt om een reservering te maken. De bungalows van vakantiepark Overijssel zijn heel erg luxe dus het zal je aan niets ontbreken. Zo bevat de keuken standaard een magnetron, oven en vaatwasser. Dat hebben wij thuis niet eens. En je kunt gebruik maken van de sauna. Er is een centrale verwarming met vloerverwarming dus in de winter is het er ook heerlijk warm. En er zijn diverse opties mogelijk zoals draadloos internet en het toestaan van huisdieren. De perfecte locatie om lekker tot rust te komen.

http://www.dewilderoos.nl/vakantiepark-overijssel/