2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Een visum aanvragen: Turkije moet toestemming geven voor je bezoek

Het aanvragen van een visum is nodig wanneer je een land wilt bezoeken. Door een visum aan te vragen, kan een land officieel toestemming geven dat je het land mag bezoeken. Het land houdt dan overzicht over wie hun land allemaal binnenkomt. Soms worden bepaalde personen verder onderzocht als een land bijvoorbeeld vermoedt dat een persoon hun land bezoekt om illegale handel te drijven of om andere illegale redenen. Een visum is tijdelijk geldig. De meeste visa die worden aangevraagd zijn toeristenvisa. Deze hebben een vaste geldigheid van 90 dagen. Niet voor alle landen heb je een visum nodig maar in Turkije wel. Tot voor kort was het nog mogelijk om in Turkije een visum aan te vragen als je aankwam op het vliegveld maar die regel is sinds 2014 aangescherpt. Als je van plan bent een bezoek aan Turkije te brengen, zoek dan op ‘online visum aanvragen Turkije.’ Je zult dan terecht komen op onze website: ‘Online visum voor Turkije.’ Op deze website kun je doorklikken naar ‘visum aanvragen Turkije.’ Onder dit kopje vind je alles wat je moet weten over visum aanvragen Turkije. De aanvraag op onze website is zeer eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is je paspoort en de geplande aankomstdatum. Door het invullen van je gegevens en het doorgeven van de reisinformatie kunnen wij je binnen 24 uur aan een visum helpen. De prijs voor een visum is 24,95. Als je het visum graag thuis wil ontvangen of op een specifiek postadres dan kan dat makkelijk geregeld worden. Ga naar onze website en zoek naar ‘visum aanvragen Turkije.’ Klik vervolgens op het kopje ‘aanvraag.’ Hier vul je de adresgegevens in. Het visum wordt na het invullen van de gegevens binnen 24 uur op het adres afgeleverd. Omdat alle administratie online gebeurt, is onze service snel en betrouwbaar. De voordelen van visum aanvragen Turkije bij ons zijn:

  • online visum aanvragen Turkije
  • visum binnen 24 uur thuis bezorgd
  • betrouwbare en snelle service
  • visum aanvragen voor groepen mogelijk
  • bezorgd op ieder postadres

Visum aanvragen Turkije voor meerdere personen

Een visum aanvragen? Turkije is een druk bezocht vakantieland. Naast de rijke cultuur, zinderende stranden en mooie natuur is het ook een land met een zeer enerverend politiek klimaat. Omdat Turkije niet tot de EU behoort, zijn de regels voor reizigers scherper. Het voordeel van tot de EU behoren is dat je als Europeaan zonder visum door alle landen kan reizen. Een visum aanvragen hoeft dan dus niet. Een visum aanvragen Turkije is echter wel noodzakelijk, zeker aangezien dat niet meer op het vliegveld kan zoals vroeger. Wanneer je vakantie naar Turkije hebt geboekt met meerdere personen dan is het handig om een visum aan te vragen voor een groep. Dit kunnen wij voor je regelen. Het visum aanvragen Turkije voor meerdere personen of grote groepen kan makkelijk via de reisleider. Wij onderhouden veel contact met reisorganisaties. Reisorganisaties die reizen naar Turkije verzorgen weten hoe het aanvragen van een visum in zijn werk gaat en kunnen je wanneer je een reis naar Turkije geboekt hebben makkelijk naar onze website verwijzen.

Met vier vriendinnen naar Bodrum: ervaring van tevreden klant

Op vakantie naar Bodrum. Ik en drie vriendinnen hadden een mooie reis gevonden op internet. Na wat speurwerk kwamen we erachter dat we een visum nodig hadden. Dat verraste ons nogal want een aantal van ons waren al eerder in Turkije geweest en hadden hier geen ervaring mee. We dachten dat met het boeken van de tickets en een leuk hotel de kous af was. Dat was dus niet zo. Ik had gehoord dat het aanvragen van een visum maanden kon duren dus ik was behoorlijk bang dat we het visum niet op tijd zouden kunnen krijgen. Nadat ik van de schrik was bekomen begon ik wat rond te neuzen op internet. Door te zoeken naar ‘visum aanvragen Turkije’ kwam al snel op een goede website terecht. Dat een visum aanvragen Turkije geen maanden zou duren, dat had ik natuurlijk al gehoopt maar dat het visum binnen 24 uur op mijn deurmat zou liggen, dat had ik nooit gedacht! De website was bovendien zeer overzichtelijk zodat het online aanvragen soepel verliep. Omdat we met vier personen waren zocht ik ook op ‘visum aanvragen Turkije voor groepen.’ Dat was dus ook mogelijk. Ik had me dus echt zorgen gemaakt om niets. De aanvraag leverde geen enkel probleem voor ons op en eerlijk gezegd vond ik het ook wel prettig om het visum alvast te hebben. Dat geeft toch een veiliger gevoel dan zoals het vroeger ging. Dan stond je daar op zo’n vliegveld en was het nog maar afwachten of ze je binnenlieten. Eigenlijk was dat een gekke regel want de keuze om iemand terug te sturen kan beter van tevoren gemaakt worden wanneer iemand nog niet in het land is aangekomen. Hoe dan ook. Het bleek geen enkel probleem om een visum aan te vragen. Mijn vriendinnen en ik hebben een geweldige vakantie gehad. Wat is Turkije toch een mooi en divers land. Ongelofelijk! En de mensen zijn zo ontzettend vriendelijk. We hebben echt genoten. Als we volgend jaar weer gaan, dan kiezen we voor Turkije en dan vragen we weer onze visa aan op deze super handige website. Dat kan ik trouwens iedereen aanraden die naar Turkije op vakantie gaat.

http://www.onlinevisumvoorturkije.nl/visum-aanvragen-voor-turkije/