• Tuintegels die een steentje bijdragen aan de uitstraling van uw tuin

  De tuintegels die u in de tuin laat leggen zijn minstens net zo belangrijk voor de uitstraling van de tuin, als de vloer is voor de uitstraling van uw woonkamer. Keramiek is de laatste jaren in opkomst in de tuin. Keramische tuintegels zijn slijtage- en krasbestendig, kleurvast en zeer onderhoudsarm. MBI heeft op de Nederlandse markt, keramische sierbestrating geïntroduceerd met het Italiaanse merk Mirage. De aanschaf en aanleg van deze tuintegels zijn wel een iets duurdere keuze maar u kiest wel voor veel gebruiksgemak. De Steenmeesters van MBI bieden diverse soorten keramische bestrating aan. Voor ieder wat wils!  

  Tuintegels: betontegels, terrastegels en siertegels

  Vindt u het ook steeds moeilijker om te kiezen wanneer het aantal keuzemogelijkheden toeneemt? Dan vraagt u toch om advies, daarmee verkleind u het aantal geschikte tuintegels al behoorlijk. Sierbestrating realiseert de optimale balans tussen groen, woning en tuin. Met de juiste tuintegels creëert u een fraai looppad of terras waar u jarenlang van kunt genieten. Bekijk eens de mogelijkheden van De Steenmeesters van MBI. Zij hebben jarenlange ervaring en dragen graag een steentje bij aan een optimale tuinbeleving, waarbij duurzaamheid en kwaliteit voorop staan. De Steenmeesters van MBI geven u advies op maat en helpen u met het vinden van de juiste tuintegels. Daarnaast bieden zij naast tuintegels en stenen, ook een ruimte keuze aan tuinverlichting.

  Bij de specialist bent u verzekerd van de beste bescherming voor uw tuintegels

  Tuintegels zien er tegenwoordig een stuk mooier uit dan een paar jaar geleden. Tegels kunnen wel wat poreus zijn, en als daar water in komt dat in de koude maanden bevriest zegt de tegel ineens krak! Met een hoge factor zijn de tuintegels goed bestand tegen verontreiniging en vervuiling. Alle sierbestrating van de specialist zijn minstens voorzien van factor 15. Dit biedt bescherming van binnenuit en maakt deel uit van de receptuur. Dit is een speciale beschermingsfactor voor de tuintegels. Daarnaast zijn de tuintegels eenvoudig te onderhouden. Dat is heel fijn, want wie ergert zich nu niet aan algen en mossen, korstmossen of kalkuitbloei op de tuintegels? Bij het aanschaffen van tuintegels bij de specialist krijgt u onderhoudsadviezen mee om jarenlang optimaal van uw terras te kunnen genieten.

  Categories: Woning en Tuin

  Tags:

  Comments are currently closed.