• Truffels in mijn koffie

  Laatst vertelde mijn man strom mij dat iemand op zijn werk stimulerende middelen bij zich had. Ik reageerde geschrokken: “Dat mag toch helemaal niet?” waarbij Storm mij vertelde dat dit blijkbaar iets was wat uit Amerika was overgewaaid. Hij sprak over microdosering in deze stimulerende middelen waardoor je niet de effecten van de middelen voelt. In plaats daarvan krijg je er veel energie van en word je er nauwkeuriger door. Storm was erg benieuwd en heeft wat door zijn koffie geroerd. Nadat hij dit had opgedronken vertelde hij mij dat hij zich veel energieker voelde en beterkon concentreren op zijn werk. Toen hij die avond terug kwam van een afspraak vertelde hij mij dat hij zich nog nooit zo productief op zijn werk heeft gevoeld. In deze blog ga ik jullie meer uitleg geven over het gebruik van deze middelen en de effecten hiervan.

  Psilocybine truffels maar dan in microdosering

  De afgelopen jaren is de populariteit van microdosering enorm toegenomen en wordt vooral gebruikt om creativiteit te verbeteren op het werk. De dosis is erg laag waardoor je er niet high van kan worden en het alleen je stemming, hoeveelheid energie en creatief denk vermogen een boost geeft. Deze ontwikkeling is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten en is vooral in Sillicon Valley al jaren erg populair. Het gebruik van microdoseren is vooral erg populair in de creatieve sector en wordt vaker gebruikt wanneer men een minder goede dag heeft. Op deze manier kan de persoon toch zijn creativiteit en energie blijven uiten om uiteindelijk maximaal resultaat en efficiëntie in zijn of haar werk te behalen

  Hoe werkt microdosering?

  Bij microdosering spreken wij over een heel erg kleine hoeveelheid van een soort middel.  De dosering is zo laag dat men niet de directe effecten van de middelen gaat voelen of zich high gaat voelen. In plaats daarvan voelt men zich energieker en meer gemotiveerd voor zijn of haar werk. Voor microdoseren met psilocybine truffels is het nodig om de truffels per dag af te wegen. Houdt er rekening mee dat je hier niet met enkele grammen werkt, maar met minigram. Het afwegen hiervan kan een hele taak zijn en erg veel tijd in beslag nemen.

  Kan ik microdosering van middelen kant en klaar kopen?

  Zoals eerder aangegeven vallen microdoserings middelen als truffels onder de softstimulerende middelen Opiumwet. Het gebruik hiervan is dus volledig legaal en daardoor zijn er verschillende webwinkels die kant en klare microdosering aanbieden. Microdosing XP is een van deze bedrijven die al jaren ervaring hebben met het microdoseren van middelen en daardoor als zeer betrouwbaar worden gezien. Daarnaast bieden zij discrete verzending waardoor het voor uw omgeving niet af te lezen is dat u gebruik maakt van deze middelen.

   

  https://microdosing-xp.nl/

  Categories: Industrie

  Comments are currently closed.