2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Trapmatdirect

Mooie afwerking van uw trap met een trapmat

De ‘final touch’ voor uw trap is een mooie trapmaan die aansluit op de stijl van uw interieur. Door zijn comfortverhogende eigenschappen een verrijking voor elke trap. Trapmatten zijn er voor elk model trap. Rechts- of linksdraaiend, rechte trappen en trappen met brede of smalle treden. De trapmat is standaard in 2 maten verkrijgbaar. De meest gangbare maat is 17×56 cm en de 2e maat is iets groter en meet 25×65 cm. Mochten deze maten niet overeenstemmen met de maatvorming van uw trap is dat geen probleem. Wij maken ieder gewenst dessin of model geheel naar uw wens op maat.

 

De voordelen van trapmatten

In de eerste plaats is een mooie aankleding van uw trap een lust voor het oog. Door de geluiddempende werking van een halve maan op de trap geeft u minder overlast aan de buren, heeft u een betere akoestiek in uw eigen huis en verhoogt het de sfeer in uw traphal. Een mooi geverniste of geverfde trap beschadigd snel en u glijdt er snel op uit. Met het aanbrengen van een decoratief en kwalitatief hoogstaand tapijt in de vorm van een halve maan voorkomt u beiden. Daarnaast zijn trapmanen onderhoudsarm en warmer aan uw voeten dan een ongestoffeerde geverfde trap. Onze trapmanen zijn door hun vele voordelen een ware aanvulling op uw wooncomfort.

 

Vele dessins, materialen en kleuren

Omdat ieder mens verschillend is en we doordat we graag ook de inrichting van ons huis een eigen identiteit geven is ieder interieur uniek. De sfeer waarin we wonen bepaald mede ons gevoel van welzijn. Onze prettige sfeer in huis creëren we met het gebruik verschillende materialen en kleuren. In onze trapmatcollectie werken wij met diverse materialen en kleuren om naadloos aan te kunnen sluiten op de wensen van onze klant. Voor de klassieke interieurs adviseren wij hoogpolige halve maan tapijtstukken, voor de intensief gebruikte trappen strak geweven onderhoudsvrije matten en voor de meer exotische interieurs bieden wij een ruime keuze uit sisalmatten. Ons hele aanbod van trapmatten is verkrijgbaar in elke denkbare kleur, zijn netjes afgewerkt met een festonneerrand en hebben een degelijke kleeflaag.

 

Het aanbrengen van de trapmat

Onze eigen merk trapmatten eigen merk of de Hamat trapmatten kunnen op iedere gewenste droge, schone ondergrond worden aangebracht. Dank zij de unieke samenstelling van het hechtmiddel aan de onderzijde van de trapmaan zal deze tijdens het gebruik niet losgaan en indien hij onverhoopt verwijderd moet worden, de trap niet beschadigd hoeft te worden met allerlei steekwerktuigen. U kunt trapmanen makkelijk zelf aanbrengen maar op uw verzoek kunnen ook onze medewerkers dit komen doen. Of u de trapmanen zelf wenst te leggen of dat wij dat voor u doen, in beide gevallen staan wij altijd voor u klaar voor vragen over bevestiging, onderhoud of het op de juiste wijze verwijderen en vervangen van de trapmat.

 

https://www.trapmattendirect.nl/

Gerelateerde artikelen

Soorten kerstbomen

Mozaïek tegels: 5 toepassingen

Hoe help ik mee aan een beter milieu?