2Binsite Artikel Website
Image default
Telefonie

telefoon reparatie

Telefoon reparatie

Heb je net je smartphone laten vallen en ben je op zoek naar een telefoon reparatie bedrijf? Dan kan je stoppen met zoeken. De Telefoon Reparatie Winkel kan je helpen met al je problemen rondom jouw telefoon. Heb je een gebarste scherm, slechte batterij of een slecht werkende oplaadconnector? Dit zijn reparaties die wij dagelijks uitvoeren. Geef ons 30 tot 60 minuten en we maken jouw telefoon weer als nieuw. Na de telefoon reparatie krijgt u bijna altijd 2 jaar garantie op het door ons vervangen onderdeel. Dit komt omdat we op de onderdelen die gebruikt worden met opladen altijd 6 maanden garantie geven. Hier vallen de batterij en de oplaadconnector onder.

Laat je gsm herstellen door professionals 

We krijgen regelmatig klanten in onze winkel die hun gsm hebben laten herstellen voor de helft van onze tarieven en er dan achterkomen dat hun gsm niet goed meer werkt. Na onderzoek zien wij natuurlijk dat er onderdelen van slechte kwaliteit zijn gebruik of dat de telefoon niet op de juiste wijze terug in elkaar is gezet. Je betaald natuurlijk niet voor niks veel minder als bij ons. Wij doen het anders! Wij kopen al onze onderdelen bij de juiste leverancies in en dit zonder een tussenpersoon. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we jouw de juiste kwaliteit bieden voor de laagste prijs. De monteurs die de gsm’s herstellen hebben allen al jaren ervaringen en werken zorgvuldig en snel om zo jou gsm in no-time weer al nieuw te hebben.

Meld vandaag nog jouw telefoon reparatie aan

Via onze website kan je gemakkelijk een telefoon reparatie aanmelden of een vraag stellen. Als je bijvoorbeeld een samsung reparatie wilt inplannen klik je op samsung en volg je de stappen. Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met je op en maken een afspraak met je. Heb je een vraag dan kan je deze stellen via het contactformulier of via onze online-chat. Wij helpen je graag met alles wat te maken het met een telefoon reparatie.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be

Gerelateerde artikelen

Een hip iPhone 12 lease model voor een laag bedrag per maand?

Laat je systeem aan NuCall over voor de beste verbinding

iPhone 6 hoesje