• Tandartsenpraktijk Culemborg haalt drempelvrees weg

  Het binnenstappen bij een tandarts is iets waar veel mensen tegenop zien. Zeker als ze een tijd niet geweest zijn. Ga jij ook niet graag naar een tandartspraktijk? Denk dan aan de laagdrempelige tandarts Culemborg. Hier vangen tandartsen Dennis en Daisy-Joyce jou samen met hun vriendelijke teamleden op. Ieder teamlid heeft de deskundigheid in huis om jouw zorgen en zenuwen te minimaliseren. Daarbij speelt leeftijd geen rol. Of je nu op hogere leeftijd nog angst ervaart of jouw kind voor het eerst bij de tandarts komt: Tandarts Culemborg doet er alles aan om het wachten en de behandeling aangenaam te laten verlopen. 

  Een sfeervolle wachtkamer zet meteen de juiste toon

  Een van de spannendste momenten bij de tandarts is misschien wel het wachten. De Culemborg Tandarts heeft daarom gezorgd voor een sfeervolle wachtkamer. Zo begin je de behandeling zo ontspannen mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld op je gemak door de aanwezige tijdschriften bladeren. Of laat je moed inspreken via je vrienden op social media. Tandartsenpraktijk Culemborg heeft namelijk ook WIFI beschikbaar. Overigens hoef je waarschijnlijk helemaal niet lang in de wachtkamer te zitten, want het team probeert een zo kort mogelijke wachttijd te realiseren.

  Tandarts Culemborg: aandacht en deskundigheid

  Ben je eenmaal aan de beurt, dan kom je in de deskundige handen van Dennis of Daisy-Joyce. Deze enthousiaste tandartsen volgen regelmatig bij- en nascholingen en zijn daardoor op de hoogte van de modernste technieken. Ook maakt de Culemborg tandarts gebruik van hoogwaardige apparatuur. Daarbij krijg je de tijd om je wensen en eventuele zorgen kenbaar te maken. De tandartsen bespreken de behandeling ook rustig met je door. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wil je Tandartsenpraktijk Culemborg eens uitproberen? Dat is reuze eenvoudig. Je kunt je gewoon via de website aanmelden. Doe het, en maak kennis met een professionele tandarts die van een laagdrempelige en persoonlijke aanpak houdt!

  http://www.tpculemborg.nl/

  Categories: Gezondheid

  Tags: ,

  Comments are currently closed.