• Tandartsenpraktijk Art of Teeth in Den Haag

  2binsite

  Tandartsenpraktijk Art of Teeth: veelzijdig en kindvriendelijk

  Bent u op zoek naar een tandarts in Den Haag? Kijk dan eens op de website van Art of Teeth Den Haag. Dit is tandheelkundig centrum met tandartsen die hun vak verstaan. Daarnaast is het een kindvriendelijke praktijk.

  Poolse tandarts Den Haag

  De wijk waar deze tandartsenpraktijk is gevestigd, het Laakkwartier in het centrum van Den Haag, kent veel Pools sprekende bewoners. Deze mensen kunnen goed terecht bij Art of Teeth, want deze praktijk heeft een Poolse tandarts. Het is fijn om te weten dat u uw klachten in uw moedertaal kunt beschrijven en ook in uw moedertaal uitleg krijgt van de tandarts.

  Behandelingen

  De gespecialiseerde behandelteams van de praktijk bieden een diversiteit aan behandelingen, zoals:

  Reguliere tandheelkunde

  Hierbij kunt u denken aan de periodieke controles. De tandarts kijkt uw gebit na, maakt af en toe röntgenfoto’s en bepaalt dan of er behandeling nodig is, zoals bijvoorbeeld vullingen. Ook worden acute klachten verholpen, bijvoorbeeld door een wortelkanaalbehandeling of extractie (verwijderen van een kies of tand).

  Protheses

  Een prothese is, in tegenstelling tot een brug, kroon of implantaat die vast in de mond zitten, een vervanging van tanden die uit de mond genomen kan worden. Er zijn verschillende soorten protheses, en Art of Teeth kan u goed informeren wat voor u een goede prothese is.

  Kindertandheelkunde

  Het is voor uw kind belangrijk om al jong vertrouwd te raken met de tandarts. De tandartsen van Art of Teeth zijn kindvriendelijk en kunnen u adviseren hoe u het beste uw kind kan voorbereiden op het eerste bezoek aan de tandarts.

  Dit is slechts een deel van de behandelingen die Art of Teeth te bieden heeft. Voor meer informatie verwijzen we u naar de website.

  Bent u op zoek naar een deskundige tandarts in Den Haag? Neem dan contact op met Art of Teeth. Zij zijn u graag van dienst.

  https://www.artofteeth.nl/

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.