• Sportschool voor jong en oud in Valkenswaard: zelfs 50 plus sport

  De grootste sportschool van Valkenswaard is er voor jong én oud, zo ook voor 50 plus sport! Ook wanneer u wat ouder wordt, dan is het des te belangrijker dat u voldoende blijft bewegen. Krakende wagens lopen weliswaar het langst, maar u moet wel voorkomen dat er een wiel afvalt! Over afvallen gesproken: wist u dat u bij Workout Healthclub in Valkenswaard ook verschillende groepslessen kunt volgen? Deze lessen zijn speciaal ontworpen zodat mensen van 50 plus ook lekker aan sport kunnen doen. Heeft u altijd al gesport en wilt u intensiever trainen? Dan traint u lekker individueel. Er is altijd een trainer aanwezig die graag helpt als u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van een oefening of wanneer u een nieuw trainingsprogramma gaat proberen.

  BBB groepslessen in Valkenswaard om bier, brood en de bitterballen van het weekend eraf te trainen

  Heeft u na een lange week werken op vrijdag zin in een borrel? Wilt u in het weekend lekker uit eten? Dat moet u zeker doen! Het weekend is bedoeld om lekker te ontspannen. Vergeet alleen niet om die extra calorieën er weer af te trainen. Dat doet u met de groepslessen van Workout Healthclub in Valkenswaard. Volg een aerobics les en werk aan het verstevigen van uw buik, benen en billen terwijl u ook nog eens de nodige calorieën verbrandt! De groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook wanneer u bijvoorbeeld 50 plus bent en nog steeds graag sport! Vraag anders eens een proefles aan om de sfeer te ervaren. U wilt niet meer naar huis.

  Volg groepslessen in Valkenswaard om vet veel te verbranden!

  Helaas speelt in de hedendaagse zitcultuur overgewicht een rol. We bewegen nu eenmaal minder dan dat we vroeger deden. En daarom is het juist belangrijk dat u lekker gaat of blijft sporten. Sporten is gezond! Doe daarom eens mee aan een van de groepslessen bij Workout Healthclub in Valkenswaard. Kies uit verschillende lessen, zoals balance workouts, aerobics of een stevige power workout. Of ga lekker spinnen onder begeleiding van een enthousiaste docent. Neem dan wel een handdoek en een bidon met water mee want u gaat er zeker van zweten! Het is ook mogelijk om bij de grootste sportschool van Valkenswaard lekker aan sport te doen wanneer u 50 plus bent en er weer even in moet komen.

   

  Categories: Sport

  Tags: ,

  Comments are currently closed.