• Spoedleveringen en koeriersdiensten

  Cookiebeleid

  Voor koeriersdiensten en spoedleveringen kunt u terecht bij ATS Transport. Dit transportbedrijf zorgt ervoor dat uw pakket zo snel mogelijk wordt geleverd op de plaats van bestemming. Dankzij hun jarenlange ervaring en grote verscheidenheid aan transportmogelijkheden is ATS Transport een grote speler in de transportmarkt. Hun koeriers zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor koeriersdiensten.

  Snel, duurzaam en betrouwbaar

  Een spoedlevering aanvragen bij ATS Transport betekent dat u profiteert van snelheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hoe garandeert het bedrijf de korte levertijd? Uw spoedlevering wordt niet gecombineerd met andere bestellingen. Dus uw pakket wordt op de snelst mogelijke wijze vervoert naar de gewenste locatie.

  Nationale en internationale koeriersdiensten

  Zowel nationale als internationale koeriersdiensten verzorgt ATS Transport. Naar welk land u ook een pakket wilt verzenden of vandaan wilt halen, het is altijd mogelijk bij transportbedrijf ATS Transport. Van Duitsland en Italië tot Brazilië en Chili. Onze speciale koerier voor internationaal transport vervoert de producten naar de juiste plek op de gewenste datum en tijd.

  Cookiebeleid

  Transparant advies op maat

  ATS Transport vind het belangrijk om een eerlijk advies op maat te geven. Daarnaast zijn ze transparant over de snelheid, prijs en route. Iedere levering is anders, dus iedere rit wordt op maat gemaakt. Samen met u bekijkt ATS Transport wat de beste, goedkoopste en duurzaamste oplossing is voor uw pakket.

  Overige koeriersdiensten

  Het transportbedrijf biedt meer koeriersdiensten aan dat enkel spoedleveringen. De diensten op een rij:

  • Gekoeld transport: de bestel- en vrachtwagens met gecontroleerde atmosfeer vervoeren bederfelijke goederen zonder verlies van kwaliteit en ATS garandeert de voedselveiligheid tijdens het transport.
  • Logistieke dienstverlening: ATS Transport regelt het gehele logistieke proces, van de inkoop tot aan het leveren.
  • Pakketdienst: de koeriers en het transportbedrijf dragen van begin tot eind alle zorg voor uw vracht.

  Spoedlevering of een van de andere koeriersdiensten nodig van ATS Transport? Neem dan direct contact op of bekijk hun website voor meer informatie.

  ATS Transport

  Adres: Binderskampweg 29 U35, 6545 CA Nijmegen

  Telefoon: 024 – 2600 052

  Provincie: Gelderland

  https://www.atstransportbv.nl/

  Categories: Bedrijven

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.