• Spikes and Sparrow artikelen en Burkely tassen: de mooiste tassen voor de beste prijs

  Spikes and Sparrow artikelen en Burkely tassen: de mooiste tassen voor de beste prijs. Goed om te weten. De tassen van het Nederlandse merk Spikes and Sparrow staan bekend om de vintage en authentieke uitstraling en het feit dat ze duurzaam in gebruik zijn. Artikelen van Spikes and Sparrow die al een tijd meegaan vertonen gebruikssporen: deze elementen geven de producten een unieke uitstraling. Hiermee is geen enkele tas van Spikes and Sparrow hetzelfde. Er kan een keuze worden gemaakt uit dames-heren en businesstassen. Ook Burkely tassen zijn echte kwaliteitsproducten. Er kan gekozen worden uit een breed aanbod met daarin onder meer schoudertassen, handtassen en avondtassen. Wat u ook zoekt als klant, u vindt gegarandeerd de tas die bij u en uw budget past.

  Spikes and Sparrow artikelen en Burkely tassen: unieke modellen en speciaal looiproces

  Binnen de collectie van Spikes and Sparrow kan een keuze worden gemaakt uit diverse modellen, leersoorten, kleuren en prijsklassen. Dankzij de in eigen huis ontwikkelde looiprocessen hebben de tassen een herkenbare en bijzondere vintage uitstraling. De tassen zijn onder meer online te bestellen bij TheFinalTouch.nl. Dat geldt ook voor de Burkely tassen. Ze zijn met zorg gemaakt van de beste materialen. De keuze is even divers als veelzijdig. Ze kunnen eventueel worden voorzien van bijpassende accessoires om de look helemaal af te maken. De tassen kunnen bij diverse aanbieders snel en eenvoudig online worden besteld.

  Spikes and Sparrow artikelen en Burkely tassen: diverse collecties

  Er zijn diverse collecties van Burkely tassen en tassen van het bekende merk Spikes and Sparrow. Zo heeft het merk bijvoorbeeld de vintage collectie. In deze collectie bevinden zich middelgrote tassen, doorgaans vervaardigd uit leer in diverse aardse kleuren. Er kan een keuze worden gemaakt uit schoudertassen in zowel grote als kleine formaten. Het merk voert ook de collectie Basic Ranger. Ook in deze collectie zijn veel schoudertassen te vinden. Stijlvolle vlotte modellen en veel gebruik van leer in wederom aardste tinten. Tot slot voert Burkely nog de collectie Burkely Multicollor. Deze collectie bevat diverse portemonnees, sleuteltasjes en hoesjes voor pasjes. Allemaal gemaakt van leer en in verschillende kleuren te verkrijgen.

  https://www.thefinaltouch.nl/

  Categories: Mode en Kleding

  Tags: ,

  Comments are currently closed.