• Specialist met jarenlange ervaring biedt goede service bij maken van jaarboeken

  Bij het laten maken of drukken van jaarboeken wil je natuurlijk een leuk aandenken overhouden. Dat is per slot van rekening waarom je jaarboeken kunt laten maken. Een specialist op het gebied van jaarboeken weet op basis van jarenlange ervaring precies wat ervoor nodig is om jouw jaarboek tot een mooi eindproduct te maken. Daarom houdt de specialist een oogje in het zeil tijdens het gehele productieproces. De specialist stelt een begroting op, maakt een planning, zorgt dat de deadlines die je hebt gesteld worden gehaald en zorgt dat het jaarboek precies wordt zoals jij het wenst. En of dat nu een jaarboek is voor school, bijvoorbeeld voor groep 8, of voor een bedrijf; de specialist hecht altijd veel waarde aan goede begeleiding en goede service.

   

  Zelf online een jaarboek maken met behulp van een online editor

  Wanneer je jaarboeken wilt laten maken, bijvoorbeeld een eindjaarboek voor groep 8 en voor de middelbare school, kun je dat natuurlijk zelf doen. Maar je kunt ook een specialist inschakelen wanneer je zelf niet zo creatief bent. Een specialist heeft hiervoor een eigen YPSA online editor ontwikkeld. Deze online editor werkt volledig via een online account en is anders dan gewone editors, die je vaak ziet als je gewone fotoboeken wilt ontwerpen. De YPSA online editor is namelijk speciaal gemaakt voor jaarboeken. Afbeeldingen, cliparts, teksten en tekstkaders zijn hierdoor een stuk scherper dan bij andere programma’s. Zo plaats en bewerk je zelf gemakkelijke foto’s, kun je teksten plaatsen en bewerken en speel je met kleuren en achtergronden. Het programma is zo innovatief dat foutjes door het systeem aan je worden gemeld, zodat je ze gemakkelijk kunt verbeteren.

   

  Begeleiding van A tot Z bij jaarboek maken

  Als je zelf online jaarboeken maakt dan is er geen professional nodig die helpt bij het in elkaar zetten van het jaarboek. Dan bespaar je al snel in de kosten, en het is ook nog eens gemakkelijk en snel te doen. Bijvoorbeeld voor groep 8 of voor de middelbare school. Wil je echter wel geholpen worden met het maken van een jaarboek, dan kan dat bij een specialist. Die specialist begeleid je van A tot Z: met het ontwerp en de opmaak, met het toepassen van de nieuwste technieken, met fotografie, webdesign en met het schrijven van teksten voor jaarboeken. Daarnaast zorgt de specialist dat er voldoende jaarboeken worden gedrukt en dat ze worden bezorgd op het door jou gekozen adres. Zo kun je dus al het werk uit handen geven en hoef je je geen zorgen te maken: de specialist zorgt voor een optimaal eindresultaat!

  Categories: Boeken en Tijdschriften

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.