• Specialist met ervaring voor het aanleggen van uw ESD vloeren

  Industriële vloeren, zoals ESD vloeren, zijn niet gemakkelijk zelf aan te leggen. De aanleg vergt zelfs een specifieke werkwijze. Toch zijn ze wel erg functioneel. Daarom is het verstandig om voor het aanleggen van ESD Vloeren een specialist op het gebied van industriële vloeren te benaderen. Zo’n bedrijf heeft ruime kennis en ervaring met het aanleggen van industriële vloeren en weet dus precies waar voorafgaand, tijdens en na het leggen op gelet moet worden. Een industriële vloer moet immers aan een groot aantal eisen ten aanzien van hygiëne, efficiëntie en duurzaamheid voldoen en u wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat uw industriële vloer aan deze eisen voldoet.

   

  Industriële vloeren, waaronder ESD vloeren, die voldoen aan de gestelde eisen

  Vindt u het ook belangrijk dat industriële vloeren voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie en hygiëne? Tegenwoordig voldoen veel industriële vloeren, zoals ESD vloeren, aan die eisen. Industriële vloeren moeten van hoge kwaliteit zijn, slijt- en stootvast, elastisch, antistatisch en bestand tegen chemicaliën zijn. Bovendien dienen ze ook te voldoen aan de HACCP richtlijnen. De bovenstaande eisen zijn algemene eisen die aan alle industriële vloeren, denk ook aan ESD vloeren, gesteld worden. Afhankelijk van de sector waarin de vloeren worden gelegd, gelden er ook nog aanvullende eisen. Bovendien kan een klant ook zelf wensen ten aanzien van zijn of haar ESD vloeren of industriële vloeren hebben. Een specialist kan hier vaak gehoor aan geven.

   

  Industriële vloeren, zoals ESD vloeren, geschikt voor diverse toepassingen

  Industriële vloeren bieden diverse voordelen. Het is dan ook niet gek dat u ze steeds vaker tegenkomt. Niet alleen functioneren industriële vloeren als slijtvaste, antistatische en elastische vloeren in de chemisch industrie, farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie, ook worden ESD vloeren (kunststofvloeren) toegepast in diverse soorten werkplaatsen, distributiecentra en winkelruimtes. Zelfs in parkeergarages zijn industriële vloeren terug te vinden. En waarom niet? ESD vloeren zijn duurzame vloeren; ze gaan lang mee en zijn dus de investering waard. Ook zijn ze heel makkelijk en snel goed schoon te maken. U bent niet veel tijd en geld kwijt aan het onderhoud van moderne industriële vloeren. Van deze voordelen wil iedereen toch genieten.

  http://www.game-kunststofvloeren.nl/

  Categories: Dienstverlening

  Tags: ,

  Comments are currently closed.