• Snurkbeugel kopen: 4 tips

  Een snurkbeugel is voor 90% van de snurkers de effectiefste oplossing tegen snurken. Wil jij ook een snurkbeugel kopen? Lees dan hieronder 3 dingen waar je op moet letten bij de aanschaf ervan.

  De snurkbeugel

  De snurkbeugel is zo effectief omdat het de oorsprong van snurken aanpakt. Snurken ontstaat bij de meeste mensen in het keelgebied. Tijdens de slaap ontspannen de spieren in het gehele lichaam, zo ook in de mond en keel. Hierdoor zakt de onderkaak naar achteren, samen met het zachte gehemelte, de huig en de tong.

  Het gevolg is dat de keelholte wordt geblokkeerd en de ademhaling belemmerd wordt. Dit veroorzaakt een turbulente luchtstroom, die leidt tot trillingen van de keelweefsels. Dit is het snurken dat je hoort.

  De effectiviteit van de snurkbeugel

  De werking van de snurkbeugel is uitgebreid wetenschappelijk getest door het National Center for Biotechnology Information (NCBI). Uit het onderzoek bleek dat met het dragen van een snurkbeugel slechts 2% van de proefpersonen nog snurkte, in tegenstelling tot 96% zonder het dragen van de beugel.

  Snurkbeugel kopen: waar moet je op letten?

  Als je een snurkbeugel wilt aanschaffen, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden.

  1. Aanpasbaarheid

  Ten eerste is het belangrijk om een snurkbeugel te kopen die aanpasbaar is, ofwel: die je aan kunt passen aan je gebit. Een beugel die perfect aansluit op je gebit kan zijn werk een stuk beter doen dan een standaard beugel. Daarnaast is een aangepaste beugel vele malen comfortabeler om te dragen, en zul je minder snel uitduwen tijdens je slaap.

  2. Prijs

  Er zijn verschillende manieren waarop je een aanpasbare snurkbeugel aan kunt schaffen. Deze gaan tevens gepaard met verschillende prijsklassen. Zo kun je een snurkbeugel laten aanmeten bij de tandarts. Helaas is dit zeer prijzig. De kosten kunnen oplopen tot ruim €900.

  Je kunt in plaats daarvan ook een aanpasbare snurkbeugel online aanschaffen. Deze beugels zijn eenvoudig thuis op maat te maken. De prijzen van deze snurkbeugels lopen sterk uiteen, maar de werking is in de basis hetzelfde. Er zijn al snurkbeugels van goede kwaliteit voor minder dan €30.

  3. Proefperiode

  Bij de aanschaf van een snurkbeugel is het belangrijk om te controleren of de betreffende aanbieder een proefperiode aanbiedt. Dit houdt in dat je de beugel mag terugsturen als hij niet blijkt te werken en je je geld terugkrijgt.

  4. Positieve reviews

  Als laatste is het slim om te kiezen voor een snurkbeugel die voldoende reviews van echte klanten heeft én die gemiddeld positief beoordeeld wordt.

  Conclusie: welke snurkbeugel kopen?

  De beste keus voor een snurkbeugel is Mr. Anti Snurk. Dit is een zelf aanpasbare beugel die slechts €27,95 kost. Het bedrijf biedt een proefperiode van 7 dagen en wordt zeer positief beoordeeld door klanten.

  Categories: Gezondheid

  Comments are currently closed.