2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Shortribs kopen bij LeJean

Je moet een keertje een shortrib kopen bij LeJean. Ze zijn gewoon simpelweg zalig! Je kunt de shortrib herkennen doordat hij super erg lijkt op de sparerib maar dan is de shortrib wat korter. De shortrib is echt een verassend element voor je barbecue en voegt een heerlijke smaaksensatie toe. Als je de shortrib perfect bereid hebt geeft het veel smaak en is het heel erg zacht. Maar waarom dan de shortrib kopen bij het vleesatelier? Bij de webshop van vleesatelier staat een hoogwaardige kwaliteit voorop en weet je zeker dat jij een super lekker stukje vlees bij jou thuis afgeleverd krijgt.

Lekkere shortribs koop je bij het vleesatelier

Het vleesatelier heeft een ware passie voor vlees. Het is belangrijk voor de online slager om te weten waar het vlees vandaan komt en of de dieren wel goed behandeld zijn. Met leveranciers uit landen over de hele wereld zoals Argentinië heeft het vleesatelier een super ruim en uniek assortiment. Je vindt er verschillende categorieën zoals kip, ander gevogelte, runvlees en varkensvlees. Maar het vleesatelier biedt ook halal en exotisch vlees aan voor de liefhebbers. Denk aan struisvogel of kangoeroe. Alle stukken vlees bij het vleesatelier zijn stuk voor stuk uniek in zijn smaak.

Hoe bereid je de shortrib van het vleesatelier?

Als je de shortrib nu pas leert kennen kan het bereiden van dit stuk vlees nogal onbekend terrein zijn. Voor dat je het vlees gaat bereiden kun je bij het vleesatelier in de webshop kiezen tussen de Black Angus shortrib uit Zuid-Australië en de Ierse shortrib. Bij de shortrib van het vleesatelier zie je meteen dat er nogal veel vet aan ziet. Sommige halen het vet er liever af maar het vleesatelier raadt aan om het vet er aan te laten zitten. Het is namelijk zo dat het vet zorgt voor die heerlijke smaak. Breng de shortrib helemaal op smaak met een lekkere kruidenrub en bereidt het stuk vlees in de oven. Houdt wel rekening met de bereidingstijd van ongeveer een uur. Je gasten zullen dus even moeten wachten maar dat is het zeker waard.

De shortrib bestellen bij het vleesatelier

De lekkere shortribs van het vleesatelier kun jij gewoon bij je thuis laten bezorgen. Wil je graag gratis verzending? Plaats dan een bestelling van boven de 50 euro. Het vleesatelier heeft ook een fysieke winkel voor de liefhebbers op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam. Dus als je in de buurt woont, kom zeker even langs!

Gerelateerde artikelen

Lekker gerecht maken

Restaurants en uit eten gaan. Of ergens wat drinken?

Catering Den Haag