• Schuldhulpverlening bedrijven Huizen

  Oxyz kan helpen door middel van schuldhulpverlening bedrijven Huizen. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring op dit gebied en weet als geen ander om een fianciele kwestie weer op order te krijgen. Veel bedrijven kunnen door een periode met slechte cijfers vaak niet het hoofd boven water houden. Gevolg is dan dat deze bedrijven de deuren moeten sluiten. Erg jammer, vooral wanneer er altijd hard is gewerkt om een bepaald doel te kunnen halen. Op een gegeven momentstapelen de rekeningen zich op en komt er minder binnen dan dat er uitgegeven wordt. 

  Laat je helpen door middel van schuldhulpverlening bedrijven Huizen

  Gelukkig zagen wij al een poos geleden tot dat onze cijfers minder werden. Wij wisten dat hier actie voor ondernomen moest worden. Actie in de zin van een drastische wijziging op de werkvloer, maar hoe pak je zoiets aan? Op de manier hoe wij nu aan het werk waren, dat kon niet langer goed gaan. Onze inkopen, maar ook de gehele bedrijfsvoering moest eens flink onder de loep worden genomen. 

  Oxyz heeft ons uiteindelijk bijzonder goed geholpen. In eerste instantie was ik bang dat deze hulp te laat was gekomen, maar neits is minder waar. Dankzij de hulp van de schuldhulpverlener Jaap Tol, is er een plan van aanpak gemaakt. Hierdoor werden er veel dingen gewijzigd en dat was alleen maar ten goede van ons bedrijf. Inmiddel hebben wij weer een stijgend inkomen en dat is mede te danken aan Oxyz.

  Categories: Financieel

  Comments are currently closed.