• Schakel een erkend mediator in bij een echtscheiding

  Als u en uw partner gaan scheiden, belandt u allebei in een turbulente en emotionele periode waarin veel geregeld moet worden. U moet bedenken hoe de bezittingen worden verdeeld, wie er in de echtelijke woning blijft wonen, wat er met de kinderen gebeurt en zo zijn er nog tal van zaken op te noemen. Kunt u hier wel wat ondersteuning bij gebruiken? Schakel dan tijdens uw echtscheiding een erkend mediator van Scheiden doe je samen in. Deze specialist bemiddelt en zorgt ervoor dat u het proces van scheiden met respect voor elkaar kunt afwikkelen. Dit gebeurt op basis van gelijkwaardigheid en met behulp van een professionele onafhankelijke deskundige die u door het proces heen leidt.

  Wat kunt u zoal verwachten van een mediator bij uw echtscheiding?

  Voordat u een MfN mediator inschakelt bij uw echtscheiding, wilt u natuurlijk weten wat u van een bemiddelaar kunt verwachten. Bij Scheiden doe je samen profiteert u van gunstige voorwaarden. Zo wordt er tijdens een gratis informatiegesprek gekeken of het klikt tussen u en de mediator. De gesprekken die hierop volgen kunnen op kantoor of bij u thuis en zelfs op zaterdag of in de avond plaatsvinden. Daarnaast is gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk en wordt u altijd voorzien van deskundig advies op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Tot slot heeft u zelf de keuze voor een all-in tarief of een uurtarief.

  Maak een afspraak met de mediator voor hulp tijdens uw echtscheiding

  Schakelt u binnenkort de hulp in van een mediator, omdat u en uw partner hebben gekozen om te scheiden? Dan helpen de bemiddelaars van Scheiden doe je samen u om deze turbulente periode door te komen. Wilt u weten wat een mediator voor uw echtscheiding kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kennismaking op kantoor of bij u op locatie. Dit is geheel gratis.

  Categories: Rechten

  Tags:

  Comments are currently closed.