2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Scandinavisch smullen met een catering op uw locatie in Antwerpen of omgeving

Een feest is altijd leuk, al helemaal als er lekkere en leuke gerechten geserveerd worden. Bent u daarom nog op zoek naar een origineel idee? Dan is het een leuk idee om een foodbike in te huren van JÖRD Homecooking & Catering. Deze professionele catering uit Antwerpen komt langs met lekkere Scandinavische hautdogs, waarbij u zelf kiest uit diverse toppings en sauzen. Dit is een absolute publiekslieveling bij kinderen op een communiefeest of tijdens een dansfeest om de dansbenen te smeren! U kunt de catering van JÖRD Homecooking & Catering ook inschakelen voor een professionele barbecue, Scandinavisch ontbijt of diverse buffetvormen. Alles wat de cateraar aanbiedt, is altijd op maat van uw wensen. De gerechten worden met de grootste zorg en verse ingrediënten bereid.

Een gezellig feest bij u thuis met een professionele catering uit Antwerpen

Heeft u binnenkort een verjaardagsfeest, trouwfeest of bedrijfsfeest? Dan bent u vast op zoek naar een goede cateraar. Kies daarom uit verschillende mogelijkheden met catering aan huis in Antwerpen van JÖRD Homecooking & Catering. Dit bedrijf komt bij u langs vanaf groepen van acht personen. De kok stelt steeds een verrassend menu samen met verse ingrediënten en aangepaste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Zijn er kinderen in uw gezelschap? Dan stelt deze professionele cateraar een speciaal kindermenu samen. Ook wordt er indien nodig rekening gehouden met allergieën. Kortom, de cateraar voorziet gerechten op maat van uw feest voor gezellige momenten om uw vingers bij af te likken.

Heerlijk barbecueën op uw locatie in Antwerpen met een catering aan huis

Een barbecue organiseren in de zomer is altijd een goed idee. Tijdens een barbecue aan huis door de professionele catering van JÖRD Homecooking & Catering uit Antwerpen zorgt het personeel voor lekkere stukken vlees en vis voor al uw gasten. Daarnaast is het mogelijk om op de service van de cateraar te genieten voor dranken en servies. Ook schakelt u deze cateraar in voor een homecooking, diverse cateringformules op uw locatie, Scandinavisch ontbijt, een foodbike en kookworkshops. Daarbij zorgt de cateraar er altijd voor dat de formule helemaal is aangepast aan uw wensen. Bent u al helemaal klaar om te genieten van hemelse gerechten? Neem dan snel contact op met JÖRD Homecooking & Catering.

Gerelateerde artikelen

Online snoep kopen?

De Beste Plek Om Te Besparen Op Je Weekelijkse Boodschappen

Goji bessen heel gezond