• Rosso Passo: een geweldige combinatie van Merlot en Sangiovese

  2binsite

  Wat de Rosso Passo zo bijzonder maakt? Dat is de combinatie van twee druivensoorten. Daarnaast wordt er zo minimaal mogelijk gebruikgemaakt van sulfiet én dat bij elkaar maakt de wijn bijzonder en zuiver. De wijn heeft een volle en fruitige smaak met een gemakkelijke afdronk. Ideaal voor bij het diner, maar ook goed los te drinken. Serveertip: de Rosso Passo wijn is op zijn best wanneer hij ongeveer 16 graden is. Waar u deze overheerlijke wijn kunt bestellen? Op Uwfoodspeciaalzaakonline.nl.

  Met deze gerechten smaakt de Rosso Passo het beste

  Komen er vrienden bij u eten of ontmoet u de schoonfamilie voor het eerst? Natuurlijk wilt u indruk maken. Daarom kiest u voor de Rosso Passo. Maar met welke gerechten kunt u deze wijn nu het beste combineren. Dat is met Italiaanse gerechten, rood vlees of gegrilde visgerechten. Maar ook met een kaasplankje is de wijn een heuse smaaksensatie. Meer serveertips ontvangen? Bekijk dan eens de website van de specialist. Hoe de avond ook zal lopen, aan de wijn zal het niet liggen.

  Bestel de Rosso Passo wijn eenvoudig online

  Geen tijd om naar de slijterij of supermarkt te gaan? Geen probleem. Alle wijnen van Uwfoodspeciaalzaak.nl kunt u eenvoudig online bestellen. Bestel de wijnen per fles of per doos. Binnen enkele dagen heeft u de wijn al in huis. Wist u dat Rosso Passo wijn ook erg leuk is om cadeau te geven? Even geen inspiratie voor een cadeau, kies voor deze wijn en hij zal goed in de smaak vallen. Op zoek naar een relatiegeschenk? Ook dan kiest u voor Rosso Passo. Uiteraard wordt de wijn feestelijk verpakt. Bekijk eens de cadeauverpakkingen en kies het pakket uit dat geheel naar wens is. Zodra u uw bestelling plaats, wordt deze zo snel mogelijk in behandeling genomen zodat u binnenkort van een heerlijke rode wijn geniet.

  Categories: Eten en drinken

  Tags:

  Comments are currently closed.