• Reclamefotografie

  2binsite

  Mode en Lifestyle fotografie

  De veelzijdige Zwolse fotograaf van Vincent Hartman Fotografie fotografeert voor een aantal kledingmerken in de outdoor scene en fotografeert daarnaast voor verschillende middelgrote kledingwinkels. Voor Kjelvik Scandinavian Outdoor, wordt indoor in de studio te Raalte gefotografeerd. De achtergronden worden later toegevoegd. Twee keer per jaar wordt de volledige zomer en wintercollectie gefotografeerd, ongeveer een jaar voordat de collectie in de winkels hangt. 

  Voor regionale winkels en nationale modeketens wordt actiematig gefotografeerd voor advertenties en kortlopende acties. Ook worden er beelden gemaakt voor meer lifestyle achtige situaties, waar het kledingstuk een onderdeel is van het decor wat het gebruiksdoel cq sfeer van het gebruiksmoment aangeeft.

  Kleding fotografie

  Producten worden gebruikt door mensen. In overleg met de opdrachtgever of art-director kan FotostudioVHF zorgen voor een shortlist met modellen die voldoen aan het gewenste sfeerbeeld en budget van de opdrachtgever. Ook kan de zorg voor hairstyling en visagie uit handen genomen worden. In de fotostudio nabij Zwolle is een ruime kleedkamer aanwezig, met goed verlichtte make-up spiegel, in hoogte instelbare kappersstoel en visagiekruk. 

  Fotoshoot op lokatie

  De fotograaf heeft been uitgebreid netwerk om te komen tot een passende lokatie bij het te fotograferen product of communicatiedoel. De situatie ter plekke kan volledig naar de hand gezet worden zodat de juiste sfeer getroffen wordt.

   

  https://www.studiovhf.com/reclamefotografie/

  Categories: Mode en Kleding

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.