• Posters drukken: zo gedaan

  Sommige mensen denken dat posters drukken een heel karwei is, maar bij Slimdruk weten wij wel beter. Posters drukken is bij ons namelijk heel erg eenvoudig. U hoeft enkel de juiste maat en de afbeelding door te geven en wij doen de rest. Posters drukken doet u dus bij Slimdruk. Vele klanten gingen u voor en deze klanten zijn allemaal erg blij met het resultaat. Bij Slimdruk heeft u tal van mogelijkheden, want wij beperken ons niet enkel en alleen tot het bedrukken van posters. Nee, wij bedrukken ook andere materialen. Een aantal zaken die tot de mogelijkheden behoren zijn: posters drukken, flyers drukken, mokken drukken, brochures drukken en nog veel meer. Heeft u vragen over de mogelijkheden dan zijn er verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Ten eerste kunt u telefonisch contact met Slimdruk opnemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar om u te woord te staan en u te bedienen van advies. Natuurlijk kunt ons ook mailen. Wij streven er altijd naar om u binnen 24 uur terug te mailen en u vragen te beantwoorden. Op onze website kunt u ook een aantal veel gestelde vragen en antwoorden vinden. Dit is de plek waar u het beste eerst even kunt kijken als vragen heeft. Vaak wordt u vraag door de kijken onder dit kopje al beantwoord. Bij Slimdruk hebben wij hoge standaarden en bieden wij de volgende zaken aan:

  • een uitmuntende service
  • een snelle levering
  • hoogwaardig materiaal
  • drukwerk op maat
  • scherpe prijzen

  Posters drukken online

  Posters drukken online is nog nooit zo makkelijk geweest. Als u posters drukken online wilt regelen, dan kan dit helemaal op onze website geregeld worden en zelfs de betaling gebeurt online. Wij zijn er voor u om een soepele en snelle bedrukking te regelen. Ook is er bij Slimdruk de mogelijkheid om posters drukken aan te vragen via een offerte. Niet ieder bedrijf heeft een vast omlijnd idee van hoe posters eruit moeten komen te zien. Daarom hebben wij op onze website een aantal ontwerpen voor u online gezet waar u als bedrijf uit kunt kiezen. Natuurlijk kunt u ook gewoon even kijken naar de mogelijkheden en zo kunt u besluiten of deze concepten misschien passen bij het soort poster dat u op het oog had. Als u een bepaalde foto ziet waarvan u denkt; dat lijkt me het perfecte beeld! Dan kunt u dit beeld gebruiken. U kunt ook aangeven of u het beeld voor een deel aan wilt passen. Misschien wilt u het beeld een andere kleur geven of wenst u een andere aanpassingen van het beeld dat wij bieden als concept. Wij zijn er voor u om deze aanpassingen te doen, want wij willen altijd dat u de beste keuze maakt voor uw drukwerk. Niet alleen verzorgen wij het posters drukken in ieder formaat, wij bedrukken ook briefpapier, brochures, boekenleggers, bureauonderleggers, enveloppen, folders, halslabels en nog veel meer. Veel bedrijven kiezen ervoor om bijvoorbeeld enveloppen te laten bedrukken met het bedrijfslogo. Het logo van een bedrijf is namelijk iets wat goed verspreid dient te worden. Door het verspreiden van het logo van het bedrijf krijgen veel mensen de naam van het bedrijf te zien en zal deze naam eerder beklijven. U moet in deze tijden van crisis als ondernemers altijd hard werken en blijven investeren in uw bedrijf om een speler te zijn, te worden en te blijven op uw markt. De concurrentie ligt op de loer en daarvan zijn veel mensen zich eigenlijk niet helemaal bewust. Posters drukken, flyers drukken of andere zaken bedrukken is dus echt een investering in een bedrijf die bijdraagt aan een betere zichtbaarheid.

  Posters drukken: scherpe prijzen

  Bij Slimdruk bieden wij de scherpste prijzen voor posters drukken. Dit kunnen wij doen omdat wij een grote en ervaren partij zijn op het gebied van posters drukken. Onze klanten zijn trouw en blij met onze diensten en daar zijn wij erg trots op. Ons uitgebreide assortiment maakt dat wij allerhande drukwerk kunnen leveren aan een uiteenlopende groep ondernemers. Onder onze klanten bevinden zich eenmanszaken, scholen, grote bedrijven en zelfs firma’s die de bedrukking bij ons regelen omdat zij onze snelle en betrouwbare werkwijze waarderen. Op het moment dat u bij ons een bepaalde afbeelding aanlevert voor drukwerk, dan zullen wij deze afbeelding altijd gratis controleren op kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat uw drukwerk mooi is en uw posters, flyers of andere zaken van goede kwaliteit zijn, moeten de afbeeldingen die u aanlevert een bepaalde resolutie hebben. Als dat niet het geval is, dan kan dat ten koste gaan van de kwaliteit van de posters. Wij willen enkel hoogwaardige producten leveren en daarom doen wij altijd nog een gratis controle naar uw aangeleverde materiaal. Dit doen wij om uit te sluiten dat uw bestelling minder goed uitvalt dan u had verwacht. Wij zijn een bedrijf dat met zorg en aandacht omgaat met iedere opdracht en dat is waarom wij ook een grote partij zijn op het gebied van drukwerk. Piets Hermsen is het hier helemaal mee eens. Hij laat zijn drukwerk altijd verzorgen door Slimdruk en is al jaren een van onze trouwste klanten. “Ik laat al mijn drukwerk door Slimdruk doen omdat zij gewoon consequent goed werk leveren en ik er geen omkijken naar heb als ik het drukwerk aan deze partij uitbesteed. Ideaal dus! Ik raad Slimdruk altijd aan aan al mijn collega’s en ook zij hebben nooit spijt gehad van het werken met Slimdruk!

  http://www.slimdruk.nl/posters-drukken

  Categories: Marketing

  Tags:

  Comments are currently closed.