• Piquadro: hét tassenmerk voor de moderne man of vrouw

  Wellicht bent u er al bekend mee: het merk Piquadro. De leren tassen van Piquadro zijn van een geweldige kwaliteit en ze zijn er in allerlei uitvoeringen. Zo kunt u uiteraard kiezen wat voor model tas u wilt, maar ook wat voor kleur. Of bent u op zoek naar een Piquadro portemonnee? Want ook die bestaan in diverse uitvoeringen. Zowel mannen als vrouwen kunnen slagen als zij op zoek zijn naar een geschikte tas of portemonnee van Piquadro. In Nederland kunt u overigens de tassen van Piquadro vinden in de online shop Best Bags. Hier kunt u het overzicht beschikbare tassen bij wijze van spreken vanuit uw luie stoel bekijken. Mocht u dan iets van uw gading zien, dan kun u vanuit die zelfde luie stoel overgaan tot het bestellen van de tas. Om u alvast een idee te geven van het soort tassen die u bij Best Bags kunt bestellen, volgt hieronder een kort overzicht. De meeste tassen zijn, zoals al eerder aangegeven, zowel verkrijgbaar voor dames als voor heren. Het gaat onder andere om de volgende soorten tassen die u in het assortiment van Best Bags aantreft:

  • aktetassen
  • laptoptassen
  • dokterstassen
  • iPad-tassen
  • weekendtassen

  Portemonnees van het merk Piquadro behoren ook tot de mogelijkheden (maar dat heeft u hierboven ook al kunnen lezen)! De lederen tassen en portemonnees van dit merk zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kunt u ervan op aan dat u ook met een scherpe prijs te maken heeft, wanneer u een tas online bestelt bij Best Bags. De verschillende modellen zijn beschikbaar in diverse prijsklassen en wanneer u het aanbod online gaat bekijken, zult u zien dat u uitgebreide informatie kunt vinden wanneer u op een product uit de webshop klikt. U krijgt dan diverse afbeeldingen te zien en een lijst met eigenschappen van het betreffende product. Op die manier krijgt u alvast een helder beeld van het soort tas dat u voor ogen heeft.

  Piquadro tassen bestelt u online

  Het bestellen van Piquadro tassen via het internet, kent diverse voordelen. Wellicht zou u als nadeel kunnen aanmerken dat u de tas niet eerst zelf in handen kunt houden voordat u tot de aankoop overgaat, maar zoals u hierboven heeft kunnen lezen, maakt Best Bags dit goed door bij de verschillende Piquadro producten een uitgebreid overzicht weer te geven. Bovendien biedt de online winkel ook de mogelijkheid om een product te retourneren, indien het toch niet is wat u voor ogen had. In dat geval moet de Piquadro tas natuurlijk wel volledig onbeschadigd zijn en het is van belang dat u precies de instructies over het retourneren volgt. Dit is echter helemaal niet moeilijk en alle informatie die u nodig heeft voor het terug sturen van een Piquadro tas of portemonnee, kunt u gewoon op de website van Best Bags vinden. En mocht u er niet helemaal uitkomen, hetzij met de aankoop van een product van Piquadro, hetzij met het retourneren ervan: bij Best Bags heeft u altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met één van de behulpzame medewerkers. En dat is wel een prettige gedachte, natuurlijk. Wat overigens ook een leuke en wellicht niet onbelangrijke wetenswaardigheid is, is dat Best Bags een officiële Piquadro dealer is. Dat betekent dus dat u te maken heeft met échte producten van dit merk en niet met namaakproducten. Zo weet u zeker dat u kwaliteitsproducten in huis haalt. De tassen die u online bestelt, zijn vervaardigd van zacht en soepel kalfsleer van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Het leer is uitgehard om op die manier een authentieke en klassieke uitstraling te verkrijgen.

  Best Bags voor al uw tassen

  De tassencollectie van Best Bags is een uitgebreide. Behalve tassen van het merk Piquadro kunt u ook andere merken in de webwinkel vinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn Kriskras, Baron en Kaszer. Wilt u het aanbod tassen bekijken, bezoek dan de website en kies uw zoekopties. In de online winkel kunt u trouwens ook dikwijls aanbiedingen verwachten. En dat maakt het winkelen bij Best Bags nóg interessanter. Bovendien zijn er vele voordelen verbonden aan het online winkelen. Hieronder treft u een kort overzicht van de verschillende dingen die u kunt verwachten wanneer u bij Best Bags uw Piquadro tassen bestelt. U kunt rekenen op de volgende dingen:

  • u ontvangt de beste service
  • uw bestelling wordt gratis verzonden
  • uw Piquadro tas wordt binnen 48 uur bezorgd
  • u kunt Best Bags telefonisch bereiken

  Piquadro is in de tassenwereld een bekend en geliefde merk. De tassen zijn namelijk op zo’n manier bewerkt dat ze jarenlang mee kunnen. En wat het aanschaffen van een Piquadro tas bij Best Bags zo aantrekkelijk maakt, is niet alleen het feit dat u te maken heeft met een voordelige prijs (de prijzen liggen namelijk ver onder de adviesprijs voor tassen van het merk Piquadro), maar ook dat u in de meeste gevallen twee jaar garantie krijgt op uw aankoop. Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed en hoogwaardig product, maar krijgt u dus ook nog garantie. Voor een vollediger beeld van de diverse tassen die u bij Best Bags kunt vinden, kunt u natuurlijk het beste zelf een bezoek aan de webwinkel brengen. U treft daar namelijk alle producten in een handig overzicht, waarna u indien gewenst meteen kunt overgaan op het bestellen van uw favoriete product. Ga voor kwaliteit, kies voor de producten van Best Bags.

  http://www.bestbags.nl/16__1-piquadro-tassen

  Categories: Mode en Kleding

  Tags:

  Comments are currently closed.