• Persoonlijke aandacht voor u en uw gezin bij Tandarts Culemborg

  Woont u in de omgeving van Culemborg en zoekt u een goede tandarts? Dan is Culemborg tandarts zeker een aanrader. Persoonlijke aandacht voor u en uw gezin staat hier centraal. In deze praktijk wordt de tijd genomen om u van advies te voorzien over uw gebit. Daarnaast kunt u rekenen op een vaste tandarts, namelijk Daisy-Joyce of Dennis, wat wel zo prettig is. De tandartsen volgen geregeld diverse bij- en nascholingen, zodat ze op de hoogte blijven van de meest recente behandeltechnieken. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van Corona, volgen ze regelmatig Webinars en voeren nieuwe regels door in hun praktijk.

  Behandelingen

  Bij tandarts Culemborg kunt u terecht voor diverse behandelingen. Waaronder de periodieke controle. Hier worden de tanden en het tandvlees gecontroleerd. Ook wordt er gekeken naar mogelijke gaatjes en tandsteen. Wanneer er een gaatje in een tand wordt geconstateerd, is het van belang dat deze behandeld wordt. Wanneer hier niets aan gedaan wordt, kan dit pijn teweeg brengen. Als u last heeft van een ontsteking aan uw tandvlees dan kan er door de tandarts, de mondhygiëniste of paradontoloog een tandvleesbehandeling uitgevoerd worden. Ook is er bij deze tandarts de mogelijkheid om een implantaat te laten plaatsen. Deze vervangt een tandwortel en wordt als schroef in de kaak aangebracht. Deze implantaat geeft grip voor een kroon, brug of overkappingsprothese. Daarnaast kunt u terecht voor een kroon, brug of wortelkanaalbehandeling.

  Spoed behandelingen

  Heeft u met spoed een tandarts nodig? Voor spoedeisende klachten aan uw gebit kunt u terecht bij de spoedpraktijk.

  Klachten die onder spoedeisend vallen, zijn:

  • Nabloedingen
  • Uitgevallen tand
  • Tandfractuur met open zenuw
  • Aanhoudende tand- of kiespijn, die niet vermindert door pijnstillers
  • Abcessen
  • Extractie pijn, die niet vermindert door pijnstillers
  • Kaak uit de ‘kom’
  • Scherpe randen, die de tong- of wangslijmvlies beschadigen

  Voor spoedeisende klachten kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week de volgende nummers bellen: 0900-8602 of 020-7401221.

  https://www.tpculemborg.nl/

  Categories: Gezondheid

  Tags: ,

  Comments are currently closed.