• Party time: vergeet je uitnodigingen niet

  Er is altijd wel een reden te bedenken om een feestje te geven. Je gaat gaat trouwen, je bent 25 jaar bij de zaak, je bent zwanger of je kind is jarig. Bij Koningkaart hebben we voor iedere gelegenheid diverse uitnodigingen die je allemaal zelf kunt maken en direct bestellen. Het zijn echt gedrukt kaarten die je op de brievenbus kunt doen zodat ze ook werkelijk bij je gasten op de deurmat vallen. Het is bijna ouderwets! 😉 Hieronder de belangrijkste mijlpalen die je moet vieren!

  Een jubileum: feestelijke herdenking

  Ben je 12,5 jaar getrouwd, bestaat je bedrijf 10 jaar of ben je 25 jaar in dienst bij je werkgever? Wat fantastisch! Dit is zeker een goede reden om deze mijlpaal te vieren of om in het zonnetje gezet te worden. Sta eens even stil bij dit jubileum en kijk eens terug naar wat je allemaal bereikt hebt. Zeker iets om trots op te zijn. Een jubileumfeestje begint natuurlijk wel met een mooie jubileumkaart om je gasten uit te nodigen.

  Themafeestjes voor je zoon of dochter

  Is je zoon of dochter binnenkort jarig dan wil je natuurlijk een knalparty voor je kind. Laatste trend is om een kinderverjaardag in het teken van een bepaald thema te doen. Kinderen zijn dol op verkleedpartijtjes. Denk bijvoorbeeld aan space, safari, shimmer & shine, prinsessen- of piratenfeest. Nodig daarom vriendjes en vriendinnetjes uit voor zijn/haar knalparty met een gave uitnodigingskaart voor een kinderfeestje. Vergeet ook de aankleding van je huis niet in deze stijl door te voeren. Superleuk!

  Wie komt er op je verjaardag?

  Een verjaardag wil je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, zeker niet als het om een kroonjaar gaat. Wil je dan je verjaardag eens echt goed vieren? Stuur iedereen een echt gedrukte uitnodigingskaart per post. Veel leuker dan een app’je of mailtje vinden wij. In onze collectie verjaardags uitnodigingen hebben we heel veel nieuwe hippe ontwerpen.

  Uitnodigingen voor je babyshower

  Is er iemand zwanger in je vriendenkring? Verras haar met een babyshower. Niets zo leuk dan al haar vriendinnen bij elkaar om dit grote wonder vooraf te vieren. Net als bij geboortekaartjes heb je de keuze uit verschillende leuke, hippe en schattige babyshower uitnodigngen. Ben je zwanger en wil je zelf een feestje geven, de gender reveal parties zijn dé laatste nieuwe trend.

  Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om zelf kaarten te maken. Eingelijk is dat helemaal niet zo heel moeilijk. Bij koningkaart hebben we heel veel mooie achtergronden en illustraties waarmee je in een handomdraai zelf een ontwerp maak. En je kunt vooraf eerst even een proefje bestellen zodat je het nog even live kunt zien.

  https://www.koningkaart.nl/uitnodigingen

  Categories: Entertainment

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.