• Paintball in natuurlijke omgeving in Brabant? Kies voor arrangement!

  Als u iets te vieren heeft kunt u voor een onvergetelijke paintball ervaring kiezen in het mooie Brabant. Doorgaans kunt u bij een partycentrum kiezen voor een arrangement, maar hoe zit dat bij paintball? Heeft u eraan gedacht om een outdoor activiteit als paintball in Brabant te boeken voor de gasten? Doe dat dan bij De Hooghei. Hier heeft u keuze uit veel verschillende arrangementen, die bestaan uit een outdoor activiteit en een heerlijk diner. Op de dag dat u met uw gezelschap bij ons langskomt, wordt u allen ontvangen met koffie/thee en gebak. Hier beleeft u gegarandeerd een geslaagde dag.

  Paintball Brabant leuk voor kinderfeestjes

  Heeft u iets te vieren? Wilt bijvoorbeeld uw zoon of dochter een kinderfeestje organiseren? U heeft ‘ja’ gezegd, maar eigenlijk heeft u geen idee waarmee u de kinderen moet vermaken. Heeft u al eens aan outdoor activiteiten zoals paintball in Brabant gedacht? Kies voor een van de verschillende outdoor activiteiten bij De Hooghei, zoals paintball in een natuurlijke omgeving. U kunt kiezen uit verschillende soorten pakketten, die bestaan uit een outdoor activiteit en friet met een snack en ranja. Een arrangement voor een kinderfeestje is op iedere dag te boeken en de kinderen zijn er zeker een paar uur zoet mee.

  Na paintball uitpuffen in restaurant met uitgebreide kaart in Brabant

  Klaar met paintballen? Dan bent u moe en waarschijnlijk ook hongerig. Het zou toch ideaal zijn als u na het spelen van paintball zo aan tafel kunt aanschuiven voor een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Dat is mogelijk, mits u paintball speelt bij De Hooghei in Brabant. Hier kunt u terecht voor het spelen van een vermakelijke outdoor activiteit, zoals paintball of survival, maar ook voor heerlijk eten achteraf. Van brunch tot lunch, van tapas tot diner à la carte en van driegangenkeuzemenu tot live cooking buffet, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Natuurlijk kunt u ook gewoon een kop koffie drinken of borrelen.

  Categories: Toerisme

  Tags:

  Comments are currently closed.