• Overzicht van NS Kortingsacties in 2016

  Regelmatig is het mogelijk korting op treinkaartjes te ontvangen, maar hiervoor moet u natuurlijk wel weten waar u deze aanbiedingen kunt vinden. Daarom brengen wij de goedkope treinkaartjes naar u toe! Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, Like ons op Facebook en download de ‘Goedkoop treinkaartje app’!

  70% korting op NS dagkaarten in 2016!

  Goedkoop treinkaartje nodig? Maandelijks komt er een nieuwe NS dagkaart actie uit, waarmee u een NS dagkaart met 70% korting kunt kopen. Uiteraard zullen wij u ook in 2016 weer op de hoogte brengen!

  Automatisch op de hoogte worden gebracht van de laatste acties. Schrijf u gratis in voor onze nieuwsbrief, Like ons op Facebook en download de mobiele app!

  Goedkoop naar bestemmingen in het buitenland!

  Binnenkort een stedentrip met de trein maken? Ook voor treintickets naar het buitenland zijn er regelmatig aanbiedingen. Daarbij doet u er verstandig aan om 82 tot 90 dagen van tevoren een ticket naar een populaire Europese bestemming te boeken. U maakt dan gebruik van vroegboekkorting en profiteert op deze manier van ruim 60% korting.

  Stedentrip boeken? Kijk snel even op onze website! Ook hotelovernachtingen in heel Europa worden goedkoop aangeboden. Door onze samenwerking met Trivago vergelijkt u van ruim 200 websites hotels op prijs/kwaliteit verhouding en vindt u altijd het beste hotel voor de laagste prijs!

  http://goedkoop-treinkaartje.nl

  Categories: Aanbiedingen

  Tags: , , , , ,

  Comments are currently closed.