• Op een veilige manier te werken aan hoger gelegen installaties? Deze hoogwerkers zijn de oplossing!

  2binsite

  Een hoogwerker is een verzamelnaam voor alle machines die toelaten om op een veilige manier te werken aan een bouwklus op hoogte. Dit platformlift systeem is een mechanische constructie die lasten ondersteunt waarop objecten zijn geplaatst zodat werknemers er gemakkelijk bij kunnen. Bij Hoogwerkt is er een machine voor iedere situatie. Zo is er een aanhangerhoogwerker, masthoogwerker en een hoogwerker voor de auto. De hoogwerkers worden vaak gebruikt als tijdelijke steiger voor reparatiewerkzaamheden tijdens bouw- of renovatieprojecten.

  Objecten verplaatsen, zowel verticaal als horizontaal
  Deze liften zijn ontworpen om objecten verticaal en horizontaal te verplaatsen. Het meest voorkomende type van deze constructie is een hoogwerker, die in feite een open vrachtwagenachtige constructie is met aan weerszijden een paar giekpalen. Aan de ene kant is er een platform waar het object moet worden opgetild terwijl de andere aan de paal wordt bevestigd. Korfplatform, telescopisch frame, takel en dolly zijn enkele andere soorten van deze structuur.

  Elk platform heeft een specifiek ontwerp om een object verticaal of horizontaal op te tillen. Bij een takel en dolly wordt het hefvermogen bepaald door de lengte van het voertuig. Een vast platform heeft bijvoorbeeld een maximaal hefvermogen van tweehonderd pond, terwijl een trommel dragend platform een maximaal hefvermogen van achthonderd pond heeft. Bij Hoogwerkt kun je een hoogwerker huren met veel hefvermogen.

  Voor binnen toepassingen gebruiken de schaarliften een hydraulisch systeem en een elektromotor om het platform omhoog of omlaag te brengen. Voor buitentoepassingen zijn er takel- en kabelliften die touwen en kettingen gebruiken om het platform omhoog te brengen.

  Speciale soort hoogwerkers
  Bij schaar- en telescoophoogwerkers zijn er bepaalde factoren waarmee u rekening moet houden, zoals: het hefvermogen, de toegangshoogte, het gewicht van het platform en de afstand tussen de basis en de punt van het platform. De grootte van het platform bepaalt ook de snelheid van het systeem. Indien u het systeem wilt gebruiken om zware voorwerpen binnenshuis te tillen en u heeft beperkte ruimte, dan kunt u kiezen voor een kleiner platform dat geen grote afstand nodig heeft tussen de basis en de punt van het werkplatform. 

  De aankoop van deze machines is erg duur en vaak te duur voor veel bouwbedrijven. Voor deze bedrijven biedt Hoogwerkt de oplossing! Voor meer informatie over hoe u dit doet, kunt u inloggen op de website van het bedrijf en de instructies nauwkeurig volgen.

   

  https://www.hoogwerkt.nl/

  Categories: Aanbiedingen

  Comments are currently closed.