2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Onverkoopbare woningen binnen een dag verkocht

Verkoop nu direct uw woning ongeacht de staat

Er kunnen veel aanleidingen zijn waardoor een huis huis onverkoopbaar lijkt te zijn. Veel voorkomende situaties zijn:

  • Achterstallig onderhoud
  • Asbest in de woning
  • De woning staat op vervuilde grond
  • Funderingsproblemen
  • Brandschade
  • Asociale buren 

Een onverkoopbare woning is de nachtmerrie van iedere woningeigenaar, als u eenmaal heeft besloten om te willen verhuizen door alle problemen maar simpelweg niet weg kan doordat de woning niet verkocht raakt is dat erg vervelend. Sons Real Estate biedt in dergelijke situaties uitkomst, wij kopen woningen in iedere staat. Bij de verkoop maken wij een inschatting van de kosten om alles te herstellen of in sommige gevallen de woning volledig verbouwen of herbouwen. Alle mogelijke risico’s nemen wij voor onze rekening, als er na de overdracht blijkt dat er verborgen gebreken zijn of de kosten voor herstel flink hoger uitvallen is dat ons eigen risico. 

Versneld verkoopproces

Als u al zolang in een huis woont waar u het liefst weg wil begrijpen wij dat u het huis het liefst zo snel mogelijk wil verkopen. Daarvoor bent u bij Sons Real Estate aan het goede adres, door onze efficiente en klantgerichte werkwijze kunnen wij zeer snel schakelen en direct handelen. Het koopcontract kan al op de dag van de bezichtiging direct getekend worden, de overdracht kan al binnen een worden vastgelegd bij de notaris. Vraag nu kosteloos een vrijblijvend bod aan, onze specialisten gaan direct voor u aan de slag, we bespreken uw wensen en de mogelijkheden voor de veroop, en bereiden een bod voor. U ontvangt van ons een marktconform bod zonder voorbehoud op finaciering, hierdoor is ons bod gegarandeerd en kan de verkoop direct in gang gezet worden. 

U wordt volledig ontzorgt in het gehele verkoopproces, daarnaast bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten, de notariskosten zijn ook voor onze rekening. Direct uw woning woning verkopen die onverkoopbaar leek, het is mogelijk vraag nu een bod aan.

 

https://sonsrealestate.nl/

Gerelateerde artikelen

Entresolvloer voor extra ruimte

Spoedleveringen en koeriersdiensten

Prachtige tegels haalt u bij de tegelwinkel Rotterdam